Trend 01

TREND by Fiskarhedenvillan, ett hus för dig som vill göra färre val men som fortfarande uppskattar riktigt hög kvalitet! Som bonus kan du flytta in snabbare och dessutom betala mindre.

Planlösningen inom konceptet TREND är optimalt utformad för att passa så många olika familjekonstellationer som möjligt. Planlösningen kan spegelvändas men inte ändras i övrigt. Gäst-WC samt kamin är tillval och kan endast placeras på de platser där de är markerade på ritningen nedan.

Invändig yta: 120m²
Antal rum: 5
Varav sovrum: 4
Takvinkel: 33°
Pris: 1 495 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Arkitekten har ordet

Hej!

Jag heter Andreas Nordström och när jag ritade Trend hade jag en idé om att skapa ett riktigt funktionellt hus med spännande detaljer & praktiska lösningar som man kanske varken förväntar sig eller lägger märke till innan man lärt känna huset ordentligt.

Den centralt placerade enheten som rymmer både tvätt & wc/d delar på ett effektfullt sätt upp huset i olika avdelningar samtidigt som den bildar praktiska nischer med utrymmen för entréförvaring, köksinredning och plats för bokhylla eller tv-möbel i loungeutrymmet.

Rummen är organiserade längs axlar som löper utmed husets långsidor som med sina varierade fönsterpartier skapar en spännande upplevelse när man rör sig mellan rummen. Ytorna hänger ihop på ett logiskt sätt och funktionerna flyter i varandra men samtidigt finns möjligheten att hitta en avskild plats om man vill koppla av för sig själv en stund.

Fasaderna är klädda med en stående träpanel i varierade bredder som tillsammans med plåttakets distinkta linjespel skapar en stark karaktär och dynamik åt den väldigt avskalade utformningen.”

Energiberäkning
Malmö
Frånluftsvärmepump 29 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 78 kWh/m2 ,år
Stockholm
Frånluftsvärmepump 35 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 91 kWh/m2 ,år
Umeå
Frånluftsvärmepump 50 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 112 kWh/m2 ,år
3D Visning

Några av våra kunders versioner av Trend 01

Vill du veta mer om Trend 01?