Vad är speciellt med Familjärkollektionen?

Husen för en enklare vardag!

Familjärkollektionen är skapad för att tilltala den som uppskattar en enklare husbyggarresa utan att behöva kompromissa med vare sig kvalitet, känsla eller utseende. Familjärkollektionen består av tre stycken husmodeller där husets storlek eller planlösning inte kan förändras. Varje hustyp i kollektionen kan fås i tre olika stilar: Traditionell, Modern eller Ladhus. Utöver detta kan du göra en hel del personliga val och tillval.

Familjär är smart designade hus med flexibla ytor som lätt kan förändras när behovet för en familj förändras över tid. Smart förvaring i stället för extra kvadratmetrar. Stora ljusinsläpp och härlig rymd. Välritade hus med hög kvalitet för det pågående livet och en enklare vardag. Familjärkollektionen passar extra bra för dig som vill bo i ett nytt hus med riktigt hög kvalitet men samtidigt vill hålla nere prislappen.

Testa att provmöblera hela Familjärkollektionen!

Modern stil

Eleganta fasader med ett distinkt linjespel och fönster utan spröjs sätter en modern prägel på ditt Familjärhus. Låt huset sticka ut ur mängden med en kaxig färgsättning eller låt det smälta in i omgivningen med ett mer diskret uttryck.

Vill du att ditt hem ska upplevas ljust och fräscht och låta inredningen stå i fokus? Här finns möjligheten att sätta ett modernt uttryck med stilrena detaljer som släta gipstak, ljusa golv och kontrasterande mörka köksluckor med eleganta beslag. Fönsteromfattningarna är med fördel diskreta och låter utsikten och ljusinsläppet stå i fokus.

Exempel på moderna tillval:

Traditionell stil

Låt ditt Familjärhus utstråla svensk byggnadstradition med detaljer som faluröd herrgårdspanel och kulörta fönster som andas lantlig idyll. För ett striktare klassiskt uttryck fulländar du stilen med liggande panel i en ljusare färgskala.

Tilltalas du av den varma och ombonade känslan du kan hitta i hus från förra sekelskiftet? Sätt då stilen med tidsenliga detaljer som profilerade listverk och fönsterbänkar, kulört kök med ramluckor och ljusa bänkskivor. Önskar du förstärka det romantiskt lantliga uttrycket gör du det förslagsvis med ett vackert laserat trätak.

Exempel på traditionella tillval:

Ladhusstil

Det är enkelt att tilltalas av ladhuset okonstlade uttryck med fasader i jordnära toner klädda med stående spårpanel i varierade bredder. Kontrasterande svarta detaljer ger ett stilrent uttryck och förstärker den industriella känslan.

Känner du dig hemma bland jordnära toner och naturliga material med industriella inslag? Här hittar du detaljerna som sätter stilen på ditt ladhus. Ett listfritt möte mellan tak och vägg ger ett avskalat uttryck och kök med fanerade luckor i kombination med svarta detaljer förstärker den robusta känslan som är karakteristisk för ett ladhus.

Exempel på ladhustillval:

Många personliga val och tillval

Förutom de tre olika stilpaketen ovan så kan du självklart blanda Familjärkollektionens standard- och tillvalssortiment precis som du vill för att få det som du vill ha det.

Bläddra digitalt i standard- och tillvalskatalogen här.

Jag pratar gärna Familjärkollektionen med dig!