Hållbarhet

Vår ambition är att hela tiden bli ännu bättre inom hållbarhet, för att göra det måste hela vår verksamhet genomsyras av ett genomtänkt hållbarhetsarbete där varje val påverkar vår vardag. Det kan handla om allt från uppmanande till engagemang bland våra medarbetare, eftertänksamma val av material och leverantörer eller större projekt med syfte att optimera husleveransen utan att göra avkall på kvalitet.

Fiskarhedenvillan bygger för framtida generationer. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något – det är vår definition av hållbarhet.

”Med ambitionen av att vara en god samhällsaktör vill vi fortsätta utveckla företaget och produkten för att minimera vårt ekologiska avtryck. Vi vill också jobba för en så bra framtid som möjligt för våra barn och samtidigt göra gott för vår omgivning. Jag vill att jorden ska vara en behaglig plats att bo på i framtiden.”  – Gunnar Jönsson, Vd Fiskarhedenvillan.

På denna sida samlar vi nyheter och artiklar så att du kan läsa mer om hur vi jobbar med hållbarhet.

Passivhus och Nära Noll Energihus

Det finns massor av olika lågenergihus på marknaden. De vanligaste är passivhus och nollenergihus, och nu håller även ett beslutande om att ta ännu ett ...

Besmå

Besmå är ett Innovationskluster som har Energimyndigheten som initiativtagare och finansiär och TMF (Trä- och möbelföretagen) som huvudman.

Hållbara tillval

Vi vill hjälpa dig att göra klimatsnälla val.

Vägg 2020

Syftet med projektet Vägg 2020 är att utveckla vårt byggsystem för att säkerställa att våra hus inte bara har hög kvalité utan även når framtidens ...

Välj miljövänligt när du bygger drömhuset

Har du klimatångest och står inför husbygge? Här delar vi med oss av våra bästa tips för att bygga miljövänligt.

Förnya hemmet med inredning som både plånboken och miljön gillar

Budgetstyla hemma med våra inredningstips. Genom rensning, detaljfix, målning, naturliga element, loppisfynd och lite mer mod på DIY-projekt kan ditt hem få ett riktigt lyft!