Våra Carports

Att bygga en carport är ett billigare alternativ till garage som kan göra stor skillnad. Därför levererar vi även nyckelfärdiga carports till ditt nya hem. Alla våra carportbyggsatser håller en hög kvalitet och kan självklart kopplas ihop med våra hus. Med en kopplad carport menar vi att den har en ingång direkt från huset så att du inte behöver gå ut. Ställ in bilen, mecka och förvara!

Om våra carports

Ett garage med carport är väldigt populärt eftersom att ytan både kan användas såväl för bilen som för cyklar, mopeder och motorcyklar. Det ger dessutom ett stilfullt exteriört intryck. Våra carports håller alltid samma kvalitet som våra hus och i vårt sortiment kan du välja mellan olika storlekar och stilar. Läs mer om våra carports här.

Enkelcarport

En bra lösning för dig som bara behöver parkera en bil. Här kan du välja mellan en mängd olika stilar och utföranden.

Dubbelcarport

Behöver du en carport för två bilar? Då är en dubbelcarport en bra lösning. Vi har även dubbelcarport med förråd som ger dig gott om utrymme till förvaring.

Carport med förråd

Ett perfekt val för dig som inte bara vill kunna ställa in bilen, utan även få generösa förvaringsytor för vinterdäck, verktyg och arbetskläder. I vårt sortiment hittar du även carport för två bilar med förråd.

Tak

Carport med pulpettak, brutna pulpettak eller platt tak? På Fiskarhedenvillan hittar du carports med en mängd olika tak. Oavsett vilken stil du väljer så fungerar de lika bra oavsett väder eller vind.