Våra 2-planshus

Ett tvåplanshus är perfekt när du vill bygga stort på en liten yta. Bland Fiskarhedenvillans arkitektritade hus hittar du mängder av hem i olika storlekar och uttryck. Om du inte hittar ett hem du fastnar för kan vi skräddarsy det perfekta huset för dina behov. Upplev friheten med en riktig hustillverkare. Förverkliga dina husdrömmar med oss!

Om våra 2-planshus

Vi brinner för att hjälpa dig att skapa det perfekta hemmet, den där platsen där livet får blomstra. Därför finns vi vid din sida för tips och råd genom hela resan till det nyckelfärdiga huset. Läs mer om våra tvåplanshus här.

Uttryck

Älskar du magin som uppstår när skandinavisk minimalism möter funktionell lyx eller hus som andas blygsam elegans? På Fiskarhedenvillan hittar du mängder av husmodeller i olika stilar som alltid kan anpassas utefter din personliga stil. Hur vill du bo?

Planlösning

En av många fördelar med våra tvåplanshus är att de har öppna och praktiska planlösningar. Här får ni en umgängesdel med öppen planlösning som inspirerar till samvaro på bottenvåningen och en mer privat övervåning med sovrum, badrum och ett allrum. Välkommen till ett riktigt hem!

Kostnadseffektivt

Med färdiga husmodeller från Fiskarhedenvillan får du det bästa av två världar. Det ger dig mycket hus för pengarna samtidigt som du kan få skräddarsydda lösningar. Ett tvåplanshus är extra prismedvetet eftersom att en koncentrerad byggyta gör att du får en billigare uppvärmningskostnad och kan bygga stort på liten yta.

Vi hjälper dig

Att bygga ett nytt 2-planshus är både stort och väldigt spännande. Vi finns med dig genom hela husresan i form av både personlig och digital service. Du är varmt välkommen att boka ett personligt möte eller höra av dig med frågor till oss. På Fiskarhedenvillan.se kan du skapa såväl moodboards kopplat till ditt Pinterestkonto som en smart husbudget. Vi tar dig till husdrömmen!