Varför kallar vi våra husmodeller för Unika hus?

Vi brukar säga att vi aldrig bygger samma hus två gånger eller att husen vi har i vår katalog är hus vi aldrig bygger – i dessa sammanhang är det våra unika hus vi pratar om. Våra unika hus ska ses som inspirationsmodeller där du som kund kan bestämma helt själv hur du vill ha huset. Då menar vi verkligen att du kan ändra på i princip allt. Husets storlek, antal rum, vilken stil, hur många badrum m.m. Det är sällan som det är vi på Fiskarhedenvillan som är orsak till begränsningar i vad vi kan bygga. Det är oftast detaljplaner och lagar som sätter ramarna för vad man får uppföra för typ av hus på den aktuella tomten.

Se gärna filmen nedan om hur det är att bygga ett helt unikt hus från Fiskarhedenvillan.

Du som kund bestämmer!

Det är du som kund som bestämmer vilket typ av hus du gillar! Vi är en av de få hustillverkarna som tillåter att du som kund kan komma till oss med en egen ritning, oavsett om den är ritad av en arkitekt eller som det är en skiss på en servett så kan vi ta detta vidare och rita upp och konstruera ditt drömhus. Sök gärna inspiration ifrån de hus som våra kunder har byggt med oss.

Ändra i våra planlösningar!

Här kan du redan nu börja förändra våra planlösningar helt efter dina behov.

För att ändra i våra planlösningar behöver du använda en läsplatta eller en vanlig dator. Tyvärr så fungerar inte verktyget Roomsketcher i mobila enheter.

Bygg så mycket du vill eller så lite som du kan!

Vi tillåter dig som kund att vara med att bygga hela eller delar av huset själv om du vill. Vi erbjuder dig också friheten att anlita vilken entreprenör du vill, men bara om du vill förstås. Vi har såklart samarbetspartners som vi kan rekommendera inom alla olika yrkesgrupper som behövs för att färdigställa ditt hus. Och självklart kan du välja att inte bygga något alls. Vi vill bara göra dig uppmärksam på att möjligheten finns om du önskar. Att göra något moment på egen hand som att t ex måla, eller lägga golv är ett otroligt effektivt sätt att minska kostnaden för entreprenaden.

Följ med in i våra kunders Fiskarhedenvillor!

Nyfiken på hur våra kunder valt att bygga och färdigställa sina drömhus? Vi är så tacksamma för att våra kunder själva valt att filma och visa runt i sina hus.

Jag pratar gärna unika hus med dig!