Husleverantören Fiskarhedenvillan

Husleverantören Fiskarhedenvillan har funnits sedan 1993 och levererar ungefär 600 villor varje år. Företaget omsätter ca 1 miljard kronor (2022). Bland våra medarbetare hittar du administratörer, arkitekter och ingenjörer. Inom ramen för ett väl etablerat nätverk samarbetar vi också med noga utvalda återförsäljare, entreprenörer och experter inom olika områden.

Vision & affärsidé

Vår affärsidé är att tillsammans med våra kunder utveckla marknadens mest prisvärda och platsbyggda kvalitetshus.

Vår vision är att vi ska vara förstahandsvalet för kvalitetsmedvetna husbyggare och ha marknadens mest nöjda kunder.

Upplev friheten med Fiskarhedenvillan

Frihet för en del är att få skräddarsy ett helt unikt hus och anpassa det precis efter sina egna behov, medans andra tycker att frihet är att få välja ett redan optimerat hus där någon annan har tänkt åt dig och gjort nästan alla val.

Vilken typ av frihet föredrar du?

Vår historia

Husleverantören Fiskarhedenvillan föddes i Dalarna under tidigt 90-tal. Grundaren startade verksamheten i sitt garage och vände sig till de som sökte ett smart alternativ på husmarknaden. Affärsidén byggde då, precis som nu, på prisvärda, lättmonterade hus rotade i en stark hantverkstradition. Där man bygger ett hus bräda för bräda, på plats – inte i en fabrik. Hus som många ska kunna köpa och bygga, med eller utan entreprenadhjälp.

Vi arbetar med hållbarhet

Vi arbetar med hållbarhet för vi vill att framtiden ska se tillbaka på oss som företag och tycka att vi gjorde bra saker. De hus som vi bygger idag kommer finnas kvar i flera generationer framåt, därför vill vi redan nu försöka matcha de krav som era barn och barnbarn kommer att ställa på ett hållbart boende. Vår högsta önskan är att alla våra kunder ska känna sig stolta över sitt hus.