Våra 1-planshus

Ett enplanshus är perfekt för dig som vill leva i en rymlig atmosfär utan trappor. I vår kollektion av enplanshus finns arkitektritade husmodeller med både traditionella, minimalistiska och eleganta uttryck. Om du inte hittar ett hem du fastnar för kan vi skräddarsy det perfekta huset för just dina behov. Upplev friheten med en riktig hustillverkare. Förverkliga dina husdrömmar med oss!

Om våra 1-planshus

Vi brinner för att hjälpa dig att skapa det perfekta hemmet, den där platsen där livet får blomstra. Därför finns vi vid din sida för tips och råd genom hela resan till det nyckelfärdiga huset. Läs mer om våra enplansvillor här.

Uttryck

Älskar du hus där tradition möter trendig minimalism, där skandinavisk minimalism möter funktionell lyx eller enplanshus med ett New England-uttryck? På Fiskarhedenvillan hittar du mängder av husmodeller i olika stilar som även kan anpassas utefter din personliga stil. Hur vill du bo?

Storlek

Behöver du ett litet eller stort enplanshus? Vi har hem för både små och stora familjer. Här finns enplanshus från under 100 kvm till över 200 kvm i boyta. Våra arkitektritade hem har både generösa sällskapsytor som inspirerar till samvaro och avgränsade utrymmen för hela familjen. Redan i entrén kommer du att mötas av rymd, ljus och harmoni. Välkommen till ett riktigt hem!

Vinkelhus

Vi har många enplanshus i vinkel. Det är uppskattat bland många eftersom att det ger en skyddad uteplats. Våra vinkelhus går givetvis att skräddarsy utefter din tomt så att du får den där perfekta uteplatsen med både sol och lä. Låt kvalitetsstunderna du älskar börja.

Garage

Behöver ni en enplansvilla med inbyggt garage? Vi kan självklart leverera även det till ditt nya hus. Alla våra garage går att koppla ihop med våra hus så att du helt sömlöst kan gå in garaget direkt inifrån huset. Ställ in bilen, mecka och förvara!

Vi hjälper dig

Att bygga ett nytt 1-planshus är både stort och väldigt spännande. Vi finns med dig genom hela husresan i form av både personlig och digital service. Du är varmt välkommen att boka ett personligt möte eller höra av dig med frågor till oss. På Fiskarhedenvillan.se kan du skapa såväl moodboards kopplat till ditt Pinterestkonto som en smart husbudget. Vi tar dig till husdrömmen!