Våra 1,5-planshus

Ett 1,5-planshus är en hustyp som ger mycket boyta i förhållande till byggyta. Huset har snedtak, vilket förmedlar en känsla av värme och karaktär som är svår att uppnå med andra typer av hus. Om du inte hittar ett hem du fastnar för kan vi skräddarsy det perfekta huset för just dina behov. Upplev friheten med en riktig hustillverkare och förverkliga dina husdrömmar med oss.

Om 1,5-planshus

Vi brinner för att hjälpa dig att skapa det perfekta hemmet, den där platsen där livet får blomstra. Därför finns vi vid din sida för tips och råd genom hela resan till det nyckelfärdiga huset. Läs mer om möjligheterna med ett 1 1/2-planshus här.

Ytsmart

Öppna ytor och smart design är det som ramar in ditt perfekta drömhem. Våra 1,5-planshus har en härlig rymd vilket gör att rummen på båda våningsplanen kan användas som såväl sov-, gäst-, arbets- och barnrum.

Inredning

Hur inreder man ett rum med snedtak? Allt handlar om att utnyttja ytorna. Skapa en luftig och öppen känsla genom att välja inredning som utgår från att rummet har ett snedtak. När du lyckats får du ett rum med stor personlighet och mycket värme.

Ljusinsläpp

Ljuset formar upplevelserna i ett hem. En övervåning i ett 1,5-planshus med generöst ljusinsläpp skapar hemtrevliga ytor för både lek och avkoppling. Fiskarhedenvillans hus har ett välplanerat insläpp av dagsljus vilket ger hemmet en elegant och modern karaktär.

Vi hjälper dig

Att bygga ett nytt hus är både stort och väldigt spännande. Vi finns med dig genom hela husresan i form av både personlig och digital service. Du är varmt välkommen att boka ett personligt möte eller höra av dig med frågor till oss. På Fiskarhedenvillan.se kan du skapa såväl moodboards kopplat till ditt Pinterestkonto som en smart husbudget. Vi tar dig till husdrömmen!