Atmosfär 122 122m2

5 rum 3 sovrum
2 000 000 SEK

Se husmodel

Hus för en hållbar vardag

I Atmosfär har vi byggt in all vår kunskap om hållbarhet. Därtill all vår erfarenhet av hur vardagen faktiskt fungerar. Flexibla ytor med mycket funktion, smarta förvaringsytor, stort ljusinsläpp och härlig rymd. Välritade hus för det pågående livet. När du bygger Atmosfär behöver du inte göra så många olika val. Som en bonus kan du flytta in snabbare och betala mindre. Det är välplanerat, praktiskt och modernt. Att husen dessutom har lägre energiförbrukning och lägre koldioxidbelastning än standardhuset gör inte saken sämre. Dina barn och barnbarn ska kunna känna samma stolthet som du över ditt hem.

SNABBARE

Du behöver inte göra så många krångliga val. I stället kan du flytta in snabbare.

PRISVÄRT

Allt från materialval till utformning är noga genomtänkt för att vara snällare mot plånboken, utan att för den skull ge avkall på kvaliteten.

ENERGISNÅLT

Atmosfär har skapats för att vara energieffektivt. Det ligger långt under Boverkets krav på energiförbrukning.

LÄGRE KLIMATBELASTNING

Optimerad utformning och smarta materialval ger Atmosfär en lägre koldioxidbelastning än standardhuset.

HUSEN SOM SÄNKER DIN ELRÄKNING

Husen i Atmosfärkollektionen är riktigt energisnåla, de ligger långt under Boverkets krav på energiförbrukning. Extraisolerade ytterväggar, solpaneler och ventilation med effektiv värmeåtervinning ingår som standard. Det gör att du kan sänka dina elkostnader rejält. I Atmosfär har vi också bytt ut flera vanliga byggmaterial för att sänka husens koldioxidbelastning.

Här kan du läsa mer om både koldioxidavtrycket och energiförbrukningen i Atmosfär-husen.

BYGGONLINE

I vårt verktyg Byggonline ser du vilka val du kan göra i Atmosfär-kollektionen. Testa olika färgpaket och se förhandsvisningar direkt i verktyget. Här hittar du även generella prisexempel.

Konfigurera och se ditt eget hus växa fram.

ARKITEKTENS ORD

Atmosfär har skapats för livet, så som det är när det pågår för fullt. Välritade, flexibla hus där du inte behöver sakna någonting. Vi har jobbat med semiöppna planlösningar, långa obrutna siktlinjer och mycket funktion även i passager. Jag älskar hur ljuset får falla in från flera håll i alla rum och hur de stora fönsterpartierna gör husen oberoende av väderstreck.

– Andreas Nordström, designansvarig

INGENJÖRENS ORD

Med Atmosfär sätter vi en ny standard för hur våra hus kan byggas. Den här gången är också klimatet en viktig beställare. Materialen är noggrant utvalda genom livscykelanalyser och vi har haft stort fokus på att sänka husets energiförbrukning, till fördel för både miljön och plånboken. Jag gillar verkligen att vi lyckats ta fram husmodeller med lägre CO2-belastning utan att huset blir mer kostsamt. Det gör ett mer hållbart boende tillgängligt för många fler.

– Erik Jäderbrink, verksamhetsutvecklare

GÖR FÄRRE VAL OCH FLYTTA IN SNABBARE

Husen i Atmosfär har ritats upp noga för att de ska passa så många familjer och livsstilar som möjligt. Planlösningarna är låsta, därmed finns det färre val att göra, priset blir lägre och du kan flytta in snabbare.

Kontakta oss