Mer om våra garage och carports

Med Fiskarhedenvillan får du det bästa av två världar. Tack vare färdiga byggsatser och hög service kan vi ge dig ett kostnadseffektivt garage som går att skräddarsy utefter dina behov. Våra garage håller alltid samma kvalitet som våra hus och i vårt sortiment kan du välja mellan olika storlekar och stilar.

En carport är väldigt populärt eftersom att ytan både kan användas såväl för bilen som för cyklar, mopeder och motorcyklar. Det ger dessutom ett stilfullt exteriört intryck. Våra carports håller alltid samma kvalitet som våra hus och i vårt sortiment kan du välja mellan olika storlekar och stilar.

Enkelgarage

Ett perfekt val för dig som behöver ett bilgarage med utrymme för en bil. Att våra garage är välplanerade och har fönster, innebär att det finns perfekta ytor för förvaring samt ett tillfredsställande ljusinsläpp. Välj mellan flera enkelgarage i en mängd olika utföranden.

Dubbelgarage

En bra lösning för dig som behöver ett stort garage. Vi har dessutom dubbelgarage med övervåning som ger mycket yta till förvaring. De kan med fördel levereras varmbonade och har gott om utrymme mellan bilarna.

Garage med loft

Om du vill ha ett garage med övervåning ska du välja dessa. De har en inredningsbar vind som kan användas som rum, hemmakontor eller för förvaring. Vinden levereras givetvis isolerad.

Dubbelcarport

Behöver du en carport för två bilar? Då är en dubbelcarport en bra lösning. Vi har även dubbelcarport med förråd som ger dig gott om utrymme till förvaring.

Carport med förråd

Ett perfekt val för dig som inte bara vill kunna ställa in bilen, utan även få generösa förvaringsytor för vinterdäck, verktyg och arbetskläder. I vårt sortiment hittar du även carport för två bilar med förråd.