Alla våra husmodeller

Här nedan hittar du alla våra husmodeller. Både våra unika inspirationsmodeller och våra olika huskollektioner. Hittar du inget som stämmer med dina drömmar, hör av dig så skapar vi din unika husdröm tillsammans! Läs mer om våra olika kollektioner längst ner på denna sidan.

Vad skiljer våra olika huskollektioner åt?

Alla husbyggare är olika. Därför försöker vi möta olika typer att behov med olika typer av huskollektioner. Vi erbjuder tre olika varianter. Välj den variant som passar bäst in på ditt utgångsläge.

KOLLEKTION

UNIKA HUS

Kom till oss med en egen ritning, titta på våra kunders färdigbyggda hus eller ta hjälp av våra inspirationsmodeller för att kunna sätta fingret på vad du gillar. Sedan anpassar vi allt helt efter dina behov. Vår flexibilitet är möjligt för att vi bygger våra hus i lösvirke, utan fabrik.

KOLLEKTION

ATMOSFÄR

Atmosfärkollektionen erbjuder en hög teknisk standard som ger dig lägre energiförbrukning och lägre koldioxidbelastning.  Atmosfär är huset som sänker din elräkning!

KOLLEKTION

FAMILJÄR

Familjärkollektionen är skapad för att tilltala den som uppskattar en enklare husbyggarresa utan att behöva kompromissa med vare sig kvalitet eller stil. 

Jag finns här för dig