Våra fritidshus

Att bygga fritidshus är både stort och väldigt spännande. Med Fiskarhedenvillan blir resan till ett nyckelfärdigt fritidshus enklare. Alla våra husmodeller har en hög kvalitet och komfort vilket innebär att de fungerar lika bra som året-runt-boende, sommarstuga och fjällstuga. Om du inte hittar ett hem du fastnar för kan vi skräddarsy det perfekta huset för dina behov. Upplev friheten med en riktig fritidshustillverkare. Förverkliga dina husdrömmar med oss!

Om våra fritidshus

Ett fritidshus är en plats utan måsten. En plats där långa kvällar och lugn framför brasan varvas med kvalitetsstunder med familj och vänner. Vi hjälper dig att hitta ditt perfekta lanthus och finns vid din sida för tips och råd genom hela husresan. Läs mer om våra fritidshus här.

Uttryck

Drömmer du om ett modernt fritidshus med loft, ett minimalistiskt funkishus eller en traditionell sommarstuga? På Fiskarhedenvillan hittar du mängder av husmodeller i olika stilar som även kan anpassas utefter din personliga stil. Hur vill du bo?

Kvalitet

Alla våra fritidshus byggs i lösvirke med ett stort fokus på kvalitet och komfort. Därför är de ett perfekt val för dig som vill bygga fritidshus för permanentboende, sommarstuga eller fjällstuga. Du kan välja att bygga huset helt själv, göra vissa delar i bygget själv eller köpa en nyckelfärdig sommarstuga.

Storlek

Vi har husmodeller för både små och stora familjer. Fritidshusen sträcker sig från 80 kvm till 180 kvm i boyta. Vad de alla har gemensamt är att de både har generösa sällskapsytor som inspirerar till samvaro och avgränsade utrymmen för hela familjen. Redan i entrén kommer du att mötas av rymd, ljus och harmoni.

Vi hjälper dig

Vi finns med dig genom hela husresan i form av både personlig och digital service. Du är varmt välkommen att boka ett personligt möte eller höra av dig med frågor till oss. På Fiskarhedenvillan.se kan du skapa såväl moodboards kopplat till ditt Pinterestkonto som en smart husbudget. Vi tar dig till husdrömmen!