Våra suterränghus och sluttningshus

Sluttningshus kallas också för sutteränghus. Dessa husmodeller är utformade för att utnyttja möjligheterna med en kuperad tomt. Det är en hustyp som är perfekt för att skapa ett hus som lever i harmoni med naturen och sin omgivning. Om du inte hittar ett sluttningshus du fastnar för kan vi skräddarsy det perfekta hemmet för just dina behov. Upplev friheten med en riktig hustillverkare. Förverkliga dina husdrömmar med oss!

Om våra suterräng- och sluttningshus

Vi brinner för att hjälpa dig att skapa det perfekta hemmet, den där platsen där livet får blomstra. Därför finns vi vid din sida för tips och råd genom hela resan till det nyckelfärdiga suterränghuset. Här hittar du mer inspiration för ditt suterräng- och sluttningshus här.

Uttryck

Drömmer du om ett suterränghus som står vid foten av ett berg eller som omges av en sluttande gräsmatta? Med moderna sluttningshus kan du få ditt hem att harmonisera med naturen. Resultatet blir ett hus som förmedlar en känsla av värme och karaktär som är svår att uppnå med andra hustyper. Hur vill du bo?

Planlösning

Exakt hur bottenvåningen ser ut beror på om tomten sluttar mot eller från infarten. Men alla våra suterrängvillor har öppna planlösningar och stora fönster som får ljuset att flöda. Här finns både generösa sällskapsytor som bjuder in till samvaro och avgränsade utrymmen för hela familjen. Redan i entrén kommer du att mötas av rymd, ljus och harmoni. Välkommen till ett riktigt hem!

Garage

Behöver ni ett suterräng- och sluttningshus med garage? Vi kan självklart leverera även det till ditt nya hus. Alla våra garage går att koppla ihop med våra hus så att du helt sömlöst kan gå in garaget direkt inifrån huset. Ställ in bilen, mecka och förvara!

Vi hjälper dig

Att bygga ett sutteränghus är både stort och väldigt spännande. Vi finns med dig genom hela husresan i form av både personlig och digital service. Du är varmt välkommen att boka ett personligt möte eller höra av dig med frågor till oss. På Fiskarhedenvillan.se kan du skapa såväl moodboards kopplat till ditt Pinterestkonto som en smart husbudget. Vi tar dig till husdrömmen!