Mer om våra garage

Med Fiskarhedenvillan får du det bästa av två världar. Tack vare färdiga byggsatser och hög service kan vi ge dig ett kostnadseffektivt garage som går att skräddarsy utefter dina behov. Våra garage håller alltid samma kvalitet som våra hus och i vårt sortiment kan du välja mellan olika storlekar och stilar. Läs mer om våra färdiga garage här.

Enkelgarage

Ett perfekt val för dig som behöver ett bilgarage med utrymme för en bil. Att våra garage är välplanerade och har fönster, innebär att det finns perfekta ytor för förvaring samt ett tillfredsställande ljusinsläpp. Välj mellan flera enkelgarage i en mängd olika utföranden.

Dubbelgarage

En bra lösning för dig som behöver ett stort garage. Vi har dessutom dubbelgarage med övervåning som ger mycket yta till förvaring. De kan med fördel levereras varmbonade och har gott om utrymme mellan bilarna.

Garage med loft

Om du vill ha ett garage med övervåning ska du välja dessa. De har en inredningsbar vind som kan användas som rum, hemmakontor eller för förvaring. Vinden levereras givetvis isolerad.

Garage med carport

Ett garage med carport är väldigt populärt eftersom att ytan både kan användas för två bilar eller för cyklar, mopeder och motorcyklar. Det ger dessutom ett stilfullt exteriört intryck.