ENKLARE FRIHET!

TREND by Fiskarhedenvillan, en huskollektion för dig som vill göra färre val men som fortfarande uppskattar riktigt hög kvalitet!
Som bonus kan du flytta in snabbare och dessutom betala mindre.

Frihet har aldrig varit enklare!

SNABBARE

Optimerad process gör att du kan flytta in snabbare i ditt nya hus

ENKLARE

Färre val gör det enklare för dig

PRISVÄRT

Mycket hög kvalitet till ett lägre pris


OM TREND 01

TREND 01 finns tillgänglig i åtta exteriöra färgkombinationer där du väljer
mellan redan färgmatchade kulörpaket.

INVÄNDIG YTA: 120m²
ANTAL RUM: 5
VARAV SOVRUM: 4
TAKVINKEL: 33°
PRIS: 1 396 000 SEK

OM TREND 02

TREND 02 finns tillgänglig i åtta exteriöra färgkombinationer där du väljer
mellan redan färgmatchade kulörpaket.

INVÄNDIG YTA: 141,4m²
ANTAL RUM: 5
VARAV SOVRUM: 3
TAKVINKEL: 30°
PRIS: 1 533 000 SEK

PLANLÖSNING

Bra att veta!
Om du ändå önskar förändra planlösningen så är du självklart välkommen till Fiskarhedenvillan ändå, då lyfter vi ut huset ifrån TREND-konceptet och skräddarsyr det precis enligt dina önskemål, men utanför TREND-konceptet.

TREND 01

TREND 02

INTERIÖR

Även på insidan har vi gjort många av valen i TREND. De val vi överlåter till dig som kund gör du enkelt tillsammans med vår agent.

Standard- och tillvalsprodukter för Trend 01 och 02 hittar du i broschyren som vi har tagit fram för Trend, se här! TREND-info-tillval

Trend 01

Trend 02

ARKITEKTENS ORD

När jag ritade TREND hade jag en idé om att skapa riktigt funktionella hus med eleganta detaljer och praktiska lösningar som man kanske varken förväntar sig eller lägger märke till innan man lärt känna husen ordentligt. Rymd skapas genom ytor som hänger ihop men där rummens funktioner är tydligt separerade, allt för att underlätta för en fungerande vardag! Önskar man en avskild plats för lek, avkoppling eller arbete är den aldrig långt borta i TREND tack vare husens effektiva planlösningar. Fasaderna är klädda med en stående träpanel i varierade bredder som samspelar med plåttakets distinkta linjespel. I kombination med de generösa fönsterpartierna ger detaljerna TREND en tydlig identitet samtidigt som de skänker en minimalistisk elegans åt den enkla utformningen.

Vill du veta mer om TREND?