ENKLARE FRIHET!

Nu lanserar vi TREND by Fiskarhedenvillan, ett hus för dig som vill göra färre val men som fortfarande uppskattar riktigt hög kvalitet!
Som bonus kan du flytta in snabbare och dessutom betala mindre.

Frihet har aldrig varit enklare!

SNABBARE

Optimerad process gör att du kan flytta in snabbare i ditt nya hus

ENKLARE

Färre val gör det enklare för dig

PRISVÄRT

Mycket hög kvalitet till ett lägre pris


OM TREND 01

TREND 01 finns tillgängligt i fyra olika designförslag där vår arkitekt redan färgmatchat tak, fasad, fönster, dörrar och foder.

TREND 01 finns i följande färgkombinationer:

TREND 01 – VIT

TREND 01 – RÖD

TREND 01 – SVART

TREND 01 – NATUR

PLANLÖSNING

Planlösningen inom konceptet TREND är optimalt utformad för att passa så många olika familjekonstellationer som möjligt. Planlösningen kan spegelvändas men inte ändras i övrigt. Gäst-WC samt kamin är tillval och kan endast placeras på de platser där de är markerade på ritningen nedan.

TREND01 har en invändig yta på 120kvm.

Bra att veta!
Om du ändå önskar förändra planlösningen så är du självklart välkommen till Fiskarhedenvillan ändå, då lyfter vi ut huset ifrån TREND-konceptet och skräddarsyr det precis enligt dina önskemål, men utanför TREND-konceptet.

INTERIÖR

Även på insidan har vi gjort många av valen i TREND 01. De val vi överlåter till dig som kund gör du enkelt tillsammans med vår agent.

Trend 01

ARKITEKTENS ORD

Hej!

Jag heter Andreas Nordström och när jag ritade Trend hade jag en idé om att skapa ett riktigt funktionellt hus med spännande detaljer & praktiska lösningar som man kanske varken förväntar sig eller lägger märke till innan man lärt känna huset ordentligt.

Den centralt placerade enheten som rymmer både tvätt & wc/d delar på ett effektfullt sätt upp huset i olika avdelningar samtidigt som den bildar praktiska nischer med utrymmen för entréförvaring, köksinredning och plats för bokhylla eller tv-möbel i loungeutrymmet.

Rummen är organiserade längs axlar som löper utmed husets långsidor som med sina varierade fönsterpartier skapar en spännande upplevelse när man rör sig mellan rummen. Ytorna hänger ihop på ett logiskt sätt och funktionerna flyter i varandra men samtidigt finns möjligheten att hitta en avskild plats om man vill koppla av för sig själv en stund.

Fasaderna är klädda med en stående träpanel i varierade bredder som tillsammans med plåttakets distinkta linjespel skapar en stark karaktär och dynamik åt den väldigt avskalade utformningen.

Vill du veta mer om TREND?