Vad är speciellt med Atmosfärkollektionen?

Husen som sänker din elräkning

Atmosfärkollektionen erbjuder en hög teknisk standard som ger dig lägre energiförbrukning och lägre koldioxidbelastning. Husets storlek och planlösning kan inte förändras, vilket leder till färre val och snabbare inflyttning.

Atmosfär är ett levande koncept som hela tiden utvecklas och förbättras. Därför byts leverantörer och produkter ut löpande inom Atmosfärkonceptet. Allt för att du som kund ska få en så bra och effektiv produkt till ett så lågt och attraktivt pris som möjligt!

Byggonline

Det finns fortfarande material- och färgval att göra på ditt Atmosfärhus. Det finns också ett antal tillval att välja mellan. Alla val hittar du på Byggonline. I Byggonline hittar du också priser på byggsats och byggnation.

Hög kvalitet och exklusiv standard till ett lägre pris!

Atmosfärkollektionen levereras med ett energieffektivt värmesystem och FTX-anläggning. Anläggningen tar vara på värmen på bästa sätt, minskar kallras samt ger dig bättre inomhusklimat. Dessutom ingår solpaneler som standard i hela kollektionen – husen som sänker din elräkning helt enkelt! Nedan ser du ett räkneexempel där vi jämför elkostnaden för ett begagnat hus mot Atmosfär 106.

All vår kunskap om hållbarhet är inbyggd i Atmosfär

De senaste åren har vi gjort en resa för att lära oss att bli mer hållbara och så småningom klimatneutrala. Ur denna resa växte Atmosfärkollektionen fram. Husen i Atmosfärkollektionen har 15% lägre koldioxidbelastning och även 15% lägre energiförbrukning – win win för dig, oss och planeten!

Kontakta oss