Våra hus

Viggen

Denna vackra och ståtliga husmodell står ut i mängden med sina två flyglar och fyra gavlar. Entréfasaden är symmetrisk men ändå varierande och entrén med pardörren känns självklar. Redan innanför dörren möts man av rymd och volym. Och bra förvaring. Både mittskeppet och hela den högra flygeln har härliga ryggåstak som i gavlarna har krönts med runda fönster uppe i spets, för att förstärka det luftiga intrycket. Köket med den stora bardisken har bra plats för julbordet och snabbfrukosten. Vid matplatsen finns en utgång till den större av husets två uteplatser, här finns också gott om plats om man vill duka upp till långbord.

Det rymliga vardagsrummet kan med fördel möbleras med soffor fritt i rummet och en eventuell tv placerad mellan de extra höga helglasfönstren. Vill man ha kamin blir den synlig både från vardagsrummet, matplatsen och köket om den placeras på motsatt sida mot väggen till föräldrasovrummet. Kanske får den sällskap av två bokhyllor och en skön fåtölj?

Huset har en tydlig uppdelning föräldradel-barndel, där barndelen är avskiljbar med dubbelskjutdörrar om någon vill stänga till. Två generösa sovrum kring ett bra allrum – den extra sällskapsdelen.

Detta hus kan också växa genom att man inreder den inredningsförberedda vinden ovanför allrumsflygen, eller så gör man detta utrymme till ett väldigt stort vindsförråd. 

 

Bildgalleri

Nedan hittar du ett urval av hur av bilder av hur vår kunder har byggt sitt unika hus utifrån den här husmodellen. Mer inspirations finns på sociala medier, Facebook och Instagram, sök på #fiskarhedenvillan eller @fiskarhedenvillan och låt dig inspireras.