Viggen

Viggen är en ståtlig husmodell som tack vare sina två flyglar och fyra gavlar står ut i mängden. Entréfasaden är symmetrisk men ändå varierande. Genom att antingen inreda den isolerade vinden ovanför allrumsflygeln eller göra om utrymmet till vindsförråd kan du dessutom få huset att växa i takt med familjen.

Invändig yta: 165.4m²
Plan 1: 165.4m²
Antal rum: 5
Varav sovrum: 3
Takvinkel: 45°
Pris: 1 873 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Arkitekten har ordet

Det rymliga vardagsrummet kan med fördel möbleras med soffor fritt i rummet och en eventuell tv placerad mellan de extra höga helglasfönstren. Vill man ha kamin blir den synlig både från vardagsrummet, matplatsen och köket om den placeras på motsatt sida mot väggen till föräldrasovrummet. kanske får den sällskap av två bokhyllor och en skön fåtölj? Huset har en tydlig uppdelning föräldradel/barndel, där barndelen är avskiljbar med dubbelskjutdörrar om någon vill stänga till. Två generösa sovrum kring ett bra allrum - den extra sällskapsdelen. ”

Energiberäkning
Malmö
Frånluftsvärmepump 35,8 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 26,4 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 35,4 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 79,9 kWh/m2 ,år
Stockholm
Frånluftsvärmepump 44,7 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 30,0 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 40,2 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 90,9 kWh/m2 ,år
Umeå
Frånluftsvärmepump 68,4 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 39,7 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 54,0 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 117,9 kWh/m2 ,år
Husets energiprestanda mäts i enheten kWh/m², år och kallas Primärenergital. Primärenergitalet baseras på husets placeringsort samt vilken mängd och typ av energi som levereras till huset. Den levererade energin som omfattas av Boverkets byggregler är den energi som avses för uppvärmning, eventuell komfortkyla, tappvarmvatten och fastighetsenergi.

Läs mer om BBR:s definition av Primärenergital
3D Visning
3d icon

Några av våra kunders versioner av Viggen

Kontakta oss idag