Kan jag verkligen bygga ett akvarium?

Ja, i princip så är det faktiskt så det funkar hos oss på Fiskarhedenvillan gällande våra unika husmodeller! Att det är du som kund som bestämmer hur du vill ha ditt kommande drömhus. Att vi kan vara så flexibla beror helt och hållet på att vi bygger alla våra hus i lösvirke. Detta är en stor fördel för dig som kund!

Men att bygga ett akvarium som på bilden, det blir nog svårt eftersom det finns lagar, regler och detaljplaner att förhålla sig till gällande vad man faktiskt får bygga. Hur detaljplanerna begränsar vad som får uppföras skiftar från kommun till kommun och skiljer sig mycket mellan olika områden. Det är oftast där som kreativiteten kring utformning av hus begränsas för att skapa enhetliga bostadsområden. Men det är faktiskt oerhört sällan som det är vi på Fiskarhedenvillan som är bromsklossen gällande kreativitet kring hur ditt drömhus ska se ut.

Till oss kan du komma med en idé, en skiss på en servett eller önskemål kring utformning, storlek och planlösning. Sedan hjälps vi åt att forma ett hus som stämmer efter din tomts förutsättningar, dina drömmar och önskemål, dina behov och vad detaljplanen tillåter.

Låter detta som rätt väg för dig till din husbyggarresa?

Kolla in våra UNIKA HUS så du lär dig vilken typ av hus du attraheras av och kontakta sedan din närmaste lokala agent.

Psst. Tycker du det låter krångligt och tidskrävande att skräddarsy ett helt hus?

Vi erbjuder också några helt färdigdesignade huskollektioner där du som kund får en enklare husbyggarresa utan att behöva kompromissa med kvalitén. I dessa två kollektioner kan du inte förändra storlek eller planlösning, det är alltså något helt annat än våra unika hus.

Låter detta intressant?

Det är i så fall ATMOSFÄR OCH FAMILJÄR du ska kolla lite närmare på. Även detta kan vår lokala agent hjälpa dig med.

Jag pratar gärna hus med dig!