Lediga tomter i Sundsvall

Har det blivit dags att förverkliga husprojektet du gått och grunnat på den senaste tiden? Med endast ca tolv minuters bilfärd in till Sundsvalls city och ca sex minuter in till Bergsåker kan du nu bo på landet intill naturen utan att tumma på närheten till närservice och stadens utbud. Här bor du i ett redan befintligt område med andra familjer som grannar. Säljaren själv med familj har precis färdigställt sitt eget hus.

Kontaktpersoner

Nicklas Frankson

  • 060-61 31 00
  • nicklas.frankson@fiskarhedenvillan.se

Tomterna säljs och förmedlas genom Hoome mäkleri. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare.

Nu är det möjligt att förverkliga din husdröm med Fiskarhedenvillan!

Tomterna ligger utanför detaljplanelagt område vilket ger större frihet vid uppförande av önskade byggnader och planering av tomten. Frågor kring bygglov eller liknande hänvisas till Sundsvalls kommun.

El och fiber är framdraget till tomtgräns och marken är även bearbetad. En geoteknisk undersökning är utförd av exploatör. Just nu exploateras det riktig väg upp till varje tomt som beräknas vara klar inom kort. Det finns även möjlighet för dig som köpare att arrendera mark i området för djurhållning.

Vid nyproduktion är småhus helt befriade från kommunal fastighetsavgift i 15 år samt lagfarten (1,5 %) baseras endast på köpeskillingen för tomten.

Kostnader för VA, el och fiber samt eventuella markarbeten bekostas av dig som köpare.

Åk gärna och titta på tomterna på egen hand. Det är tydligt skyltat från avfarten samt vidare ut mot varje specifik tomt.

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din intresseanmälan för vidare kontakt, dialog och produktionskostnadskalkyl baserat på dina val.

Läs mer hos mäklaren
Västero 2:32
Västero 2:33
Västero 2:34

Förslag på hus att bygga

Atmosfär 143 är ett vinkelhus. Därmed kan du få in mycket yta, också på en mindre tomt. Dessutom erbjuder vinkeln något extra till utemiljön. Vad sägs om en solhörna eller matplats för grillkvällar? Kliv in i ett smart hus med allt du behöver, så väl smart förvaringsyta som snabb tillgång till alla de funktioner vardagens kräver. Här har du plats för två arbetsrum, eller kanske extra klädkammare. Den semiöppna planlösningen erbjuder god kontakt mellan hemmets alla ytor, men med tydligt avgränsade funktioner som ger avskildhet där det behövs. Läs mer om husserien och ta del av mer information om just denna husmodell.

Du kan givetvis välja fritt bland Fiskarhedenvillans övriga utbud av hus som du kan anpassa till ditt drömhus. Se husmodeller.