Lediga tomter i Kungsviken/Orust

Vackra Kungsviken erbjuder ett gammaldags och charmigt kustsamhälle vid Bohuskusten med mycket gamla båtbyggartraditioner med anor från 1200-talet.

Kontaktpersoner

Mikael Röhlander

  • 0522-120 10
  • mikael.rohlander@fiskarhedenvillan.se

Tomterna säljs och förmedlas genom Fastighetsaffären. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare.

Tomt med naturskönt läge och båtplats!

Lättbebyggd tomt i Kungsviken Med högt, fritt och naturskönt läge på spännande och lättbebyggd tomt planeras ett förslag för Villa Atmosfär 143 från Fiskarhedenvillan i Kungsviken på NV Orust. Båtplats nr 15 i marinan ingår och är betald för 2023.

El, fiber, vatten och avlopp är framdraget till tomtgränsen och området är asfalterat. Tomten har en låg markexploaterings kostnad med mindre markarbete.

Läs mer hos mäklaren.
Tomtannons

Förslag på hus att bygga

Husförslaget är villabyggsats från Fiskarhedenvillan, ”Atmosfär 143” 1-plan, med invändig yta om 143 kvm, 6-7 rum & kök varav 4 sovrum. Solpaneler är standard på alla Atmosfärhus. Med ett vinkelhus får du mycket yta på tomten. Dessutom ger vinkeln något extra till utemiljön. Kliv in i ett smart hus med allt du behöver, smart förvaringsyta samt de funktioner vardagen kräver. Läs mer om husserien och ta del av mer information om just denna husmodell.

Du kan givetvis välja fritt bland Fiskarhedenvillans övriga utbud av hus som du kan anpassa till ditt drömhus. Se husmodeller.