Ledig tomt på Eskön - Storängsvägen, Gävle

Fastighetsbeteckning: ESKÖN 7:14 Tomtarea: 1390m2

Kontaktpersoner

Säljare Magnus Thyr i Gävle

Magnus Thyr

  • 026-2227975
  • magnus.thyr@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom HusmanHagberg. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Magnus Thyr.

EXKLUSIVT BOENDE PÅ NATURNÄRA ESKÖN

Kustnära Bostäder utvecklar östra Eskön med bostadsområden, småbåtshamn och rastplatser.

Med utgångspunkt i den nybyggda hamnen skapas attraktiva bostäder i en skärgårdsmiljö på cirka 25 minuters avstånd från Gävle centrum. Området byggs i etapper och kännetecknas av öppenhet för alla besökare som kan njuta av vandringsleder, utsikter, rastplatser och hamnen med bad och grillmöjligheter. Sammantaget är Esköhamn en plats för exklusivt boende med högsta livskvalité. Eskön och speciellt östra Eskön är Gävles vackraste naturområde med hällmarker, inägor, havskust och det gamla fiskesamhällets kulturmiljöer bevarade. Skogspromenader, havsutsikter och djurliv ger boende och besökare underbara upplevelser.

Förslag på hus att bygga - Solstorm

Tomten säljs tillsammans med husmodellen Solstorm, eller annan passande husmodell från Fiskarhedenvillan. I Solstorm hittar många barnfamiljer
sin husdröm! Praktiska detaljer som en takad entré, kök med gott om arbetsyta och en separat barndel med eget allrum förenas i ett tidlöst formspråk som gör sig lika bra på landet som i villaområdet.

Här bor du i ett lugnt och familjevänligt område. Kontakta Magnus Thyr på Fiskarhedenvillan på telefonnummer 026 – 222 79 75 eller epost på magnus.thyr@fiskarhedenvillan.se för mer information om husmodellen eller andra husmodeller från Fiskarhedenvillan som kan passa tomten.