Ledig tomt i Sollentuna

Boarea: 220 kvm Tomtarea: 1221 m2

Kontaktpersoner

Philip Silfverling

  • 08-566 165 59
  • philip.silfverling@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Fastighetsbyrån. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare Philip Silfverling.

Perfekt läge i Tureberg

Välkommen till Engelbrekts väg 109 i Sollentuna, där möjligheterna att bygga ditt drömhus är oändliga! Denna fantastiska tomt ligger i ett eftertraktat område där du är bortom stadens brus och livliga tempo men ändå har nära till allt.

Tomtens storlek ger dig utrymme att skapa en lummig trädgård och en avskild uteplats där du kan njuta av lugnet och stillheten. Enligt detaljplanen är endast friliggande villor tillåtna, vilket skapar en exklusiv och unik miljö. Detaljplanen tillåter en maximal byggnadsarea på 120 kvm för huvudbyggnaden i 2 plan (totalt 240kvm), vilket ger dig utrymme att skapa en välplanerad och funktionell bostad med gott om plats för hela familjen. Högsta byggnadshöjden är 7,0 meter, vilket ger dig utrymme att bygga en imponerande villa.

Här finns möjlighet att dra in fjärrvärme i huset för dig som vill det, det går även bra med bergvärme och givetvis värmepump. El är redan dragen till tomten och anslutningsavgiften är erlagd. Största tillåtna exploatering för komplementbyggnad är 20 kvadratmeter byggnadsarea, vilket ger dig möjlighet att bygga en separat byggnad som till exempel ett garage eller en bastu. Tack vare tomtens storlek finns det även gott om plats för ett attefallshus. Tomten säljs med hustypen Sidus från Fiskarhedenvillan. För ytterligare information kontakta Fiskarhedenvillans säljare Philip Silfverling.

Tomten säljs med husmodellen Sidus

Sidus är en elegant och representativ villa med ett minimalistiskt formspråk som hämtat inspiration ur både nordisk och sydeuropeisk modern villaarkitektur. Entrépartiet och trädgårdfasaden ramas omsorgsfullt in av väggar & tak vilket skapar en mjuk övergång mellan husets interiöra & exteriöra kvalitéer. Vardagsrummets vinkel smälter på ett elegant sätt samman med trädgårdsfasadens inramning och bildar samtidigt en terrass som nås direkt från ovanvåningens tilltalande masterbedroom.