Ledig tomt - Åhus

Ripavägen 97 erbjuds nu till försäljning där du kan bygga och leva din framtidsvision.

Kontaktpersoner

Peter Wrem Carlsen

  • 044-21 70 85
  • peter.carlsen@fiskarhedenvillan.se

Caroline Carlsen

  • 044-21 70 84
  • caroline.carlsen@fiskarhedenvillan.se

Har du frågor om tomten? Kontakta mäklaren på Svenska Mäklarhuset. Har du frågor om huset? Kontakta Peter eller Caroline Wrem Carlsen hos oss på Fiskarhedenvillan.

Tomt på lantligt läge nära Åhus centrum och nya Åhusvången

Välkommen till en fantastisk möjlighet att förverkliga din dröm om ett lantligt boende, strax utanför det populära samhället Åhus. Här erbjuds en tomt av sällsynt skönhet, med närhet till både natur och genuin bykärna.

Tomten är belägen i ett lugnt och vackert område utanför detaljplanelagt område, där du kan njuta av lantliga omgivningar samtidigt som du har nära till Åhus bekvämligheter. Området växer sig större bla. genom det närliggande projektet Åhusvången, en helt ny stadsdel i en personlig och vacker miljö.

Ripavägen 97 erbjuds nu till försäljning där du kan bygga och leva din framtidsvision. Helt klart en unik möjlighet för dig som vill ha det bästa av tre världar- en lantlig miljö med närhet till en växande stadsdel och Åhus milslånga sandstränder. Så passa på att ta chansen att förverkliga din dröm om ett vackert och naturnära boende.

Beviljat förhandsbesked finns som avser ett enbostadshus om 200 m2. Kommunalt V/A finns vid tomtgräns och anslutningsavgift ingår i tomtpriset.