Lediga tomer - Yngsjö

Vacker och naturnära tomt på 1 166 kvm i lugna och havsnära Yngsjö.

Kontaktpersoner

Caroline Carlsen

  • 044-21 70 84
  • caroline.carlsen@fiskarhedenvillan.se

Har du frågor om tomten? Kontakta mäklaren, Svenska Mäklarhuset i Kristianstad. Har du frågor om huset? Kontakta Caroline Carlsen hos oss på Fiskarhedenvillan.

Naturnära tomt på lugn återvändsgata i Yngsjö

Nu finns möjlighet att förverkliga dina husdrömmar i lugna och havsnära Yngsjö! På Marsvinsvägen 5 finner man en 1 166 kvadratmeter stor tomt som är obebyggd. Här kan man bygga sitt egna drömhem på en lugn och lågtrafikerad återvändsgata med naturen som en nära granne. Genom en kort promenad når man dessutom Yngsjös vita sandstränder.

Fastigheten ligger inom detaljplanerat område som tillåter byggnation av hus med en byggnadsarea upp till 250 kvm. Alltså finns det möjlighet att bygga ett hus där hela familjen har plats att trivas! Marken på fastigheten är plan och redo att bebyggas.

Från Marsvinsvägen 5 når man Åhus på cirka 10 minuters bilfärd, och centrala Kristianstad når man på under 30 minuter. Dessutom finns det goda bussförbindelser till både Åhus och Kristianstad.

Förslag på hus att bygga

Vi tror att husmodellen Ametisten skulle passa utmärkt i denna miljö. Den avskalade utformningen gör att Ametisten kan placeras i natursköna lägen utan att inkräkta på omgivningen, huset blir istället ett naturligt och diskret komplement till platsen.