Ledig tomt - Värmdö

Härlig naturnära tomt på vackra Värmdö.

Kontaktpersoner

Dan Jaget

Dan Jaget

  • 08-400 147 61
  • dan.jaget@fiskarhedenvillan.se

Har du frågor om tomten? Kontakta mäklaren på Husman Hagberg. Har du frågor om huset? Kontakta säljare Dan Jaget hos oss på Fiskarhedenvillan.

Bygg ditt drömhus på Värmdö!

Tomt till salu på vackra och naturnära Värmdö på 3 621 kvm.

Pris 3.400.000:-
Välkomna till vackra trivsamma Evlinge och Sothönevägen, endast 5 min promenad från havsbad och vacker skärgård.
Missa inte möjligheten att köpa denna drömtomt att bygga på eller utveckla det befintliga boendet. Söker ni stor privat tomt som ligger helt insynsskyddad och granne med djur och natur, då har ni hittat rätt.

På tomten finns permanent vinterbonat yteffektivt timmerhus om 40 kvm. Huset ligger vackert inbäddat bland skärgårdshällar och grönska. Man kan med enkla medel bygga ut huset till en större en bostad. Fastigheten är utrustad med borrad brunn, septitank och BDT bädd. Det kommunala vattnet och avloppet är invid knuten och ansluter tomtgräns hösten 2024.
Vidare finns gott om uppställningsplats för bilar och båtar samt gäststuga om 9 kvm, förrådsbyggnad och snickarbod. Fiber är indraget i huset.

Säljarna har kommit långt i processen med att utveckla fastigheten med huslevrantören Fiskarhedenvillan. Husförslaget enligt säljarnas plan är husmodellen Runn.

Runn.