Ledig tomt - Råå, Helsingborg

Ta det första steget mot ditt drömhem och kontakta oss nu för att börja resan mot en livsstil fylld med komfort och skönhet!

Kontaktpersoner

Roy Ridderberg

  • 042-311 01 23
  • roy.ridderberg@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Bjurfors Fastighetsförmedling.  Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare.

Bygg ditt drömhus på unik tomt i Helsingborg!

På en sällsynt och centralt belägen tomt i det charmiga Råå kan du nu skapa ditt drömboende tillsammans med oss på Fiskarhedenvillan. Här får du inte bara ett hem utan en livsstil, där närheten till havet, strandängarna och trevliga promenader längs med havet blir en naturlig del av din vardag. Bara en kort sträcka bort väntar Råå hamn med restauranger, där du kan njuta av kulinariska smaker och skapa minnen i en charmig miljö.

Från andra våningen i ditt framtida hem kommer du sannolikt att fånga glimtar av det böljande havet, vilket blir en ständig påminnelse om den underbara plats du valt för ditt drömboende.

Läs mer hos mäklaren.
Tomtannons

Förslag på hus att bygga

Tillsammans utformar vi ett hus som passar just dig och dina behov. För mer inspiration till ditt nya drömboende. Kika på några av våra inspirationsmodeller här.