Ledig tomt - Furuvik

Ta det första steget mot ditt drömhem och kontakta oss nu för att börja resan mot en livsstil fylld med komfort och skönhet!

Kontaktpersoner

Säljare Magnus Thyr i Gävle

Magnus Thyr

  • 026-2227975
  • magnus.thyr@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Svensk Fastighetsförmedling.  Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare.

Bygg ditt drömhus i Furuvik!

Tomter med bra läge i populära Furuvik! Närhet till havet, Furuviksparken, skola, restaurang, skog och natur samt kommunikationer med bra pendlingsmöjligheter med tåg och buss till centrala Gävle, Skutskär och Uppsala. Anslutningsavgiften för kommunalt vatten/avlopp ingår i priset. Bredband/fiber och el finns tomtgräns, anslutningsavgiften betalas av köparen. Fastigheten ingår i samfällighet/gemensamhetsanläggning/vägförening i området.

Huvudbyggnaden får uppföras i två våningar med en högsta totalhöjd på 7 meter, komplementbyggnader får uppföras i maximal en våning och med en högsta tillåten totalhöjd på 3,5 meter. På respektive fastighet är angiven byggrätt 220 kvm (byggnadsarea) var av komplementbyggnad maximalt får omfatta 70 kvm.

Läs mer hos mäklaren, Svensk Fastighetsförmedling.
Tomtannons

Förslag på hus att bygga

Tillsammans utformar vi ett hus som passar just dig och dina behov. För mer inspiration till ditt nya drömboende. Kika på några av våra inspirationsmodeller här.