MARELD

Upplev Mareld genom att se filmen

Ett avskalat yttre och en fönstersättning som förlänger känslan av husets rum ut i naturen är utmärkande för Mareld. Huskroppens sadeltak och proportioner knyter an till traditionell bebyggelse men utformningen av detaljer ger Mareld en elegant och modern karaktär.

TYP: 1 3/4-PLAN
INVÄNDIG YTA: 192,9 m2
PLAN 1: 95,1 m2
PLAN 2: 97,8 m2
ANTAL RUM: 6
VARAV SOVRUM: 4


GLIMRE

Glimre är en modern tolkning av den traditionella ladan, starkt influerad av trendig minimalism och med en effektfull fönstersättning. Mötet mellan tak och vägg har formgivits med stor varsamhet för att ge huskroppen ett enkelt och elegant utryck. Nischerna i fasaden skapar praktiska väderskydd och en effektfull rumslighet såväl interiört som exteriört.

TYP: 1-PLAN
INVÄNDIG YTA: 149,9 m2
ANTAL RUM: 5
VARAV SOVRUM: 3

Upplev Glimre genom att se filmen


GULHAKEN

Upplev Gulhaken genom att se filmen

Gulhakens symmetriska fasader, spröjsade fönster och klassiska panelsättning för tankarna till vackra herrgårdar runt om i landet. För att förstärka den representativa och rymliga känslan har vi ökat takhöjden till 2,6m på båda våningsplanen redan i husets standardutförande.

TYP: 2-PLAN

INVÄNDIG YTA: 182,6 m2
PLAN 1: 91,3 m2
PLAN 2: 91,3 m2
ANTAL RUM: 6
VARAV SOVRUM: 3-4


SÅNGSVANEN

Det brutna mansardtaket och matplatsens placering i den härliga glasverandan är detaljer ur svensk byggnadstradition som bidrar till Sångsvanens harmoniskt klassiska karaktär. Trappans centrala placering ger ett välkomnande intryck direkt när man stiger in i den ljusa entrén. Balkonger åt två väderstreck skapar möjlighet till att ta del av solens stålar från tidig morgon till sen kväll.

TYP: 1 3/4-PLAN
INVÄNDIG YTA: 169,6 m2
PLAN 1: 94,3 m2
PLAN 2: 75,3 m2
ANTAL RUM: 6
VARAV SOVRUM: 4

Upplev Sångsvanen genom att se filmen


ARKITEKTENS ORD

Hej!

Jag heter Andreas Nordström och arbetar som designansvarig för hus här på Fiskarhedenvillan.

Vi kommer aldrig berätta för dig hur just ditt hus ska se ut. Men vi ska se till att vara väl förberedda att leverera det precis som du vill ha det. Därför jobbar vi kontinuerligt med att utveckla vår huskollektion för att se till att våra husmodeller lever upp till våra kunders högt ställda krav och förväntningar. I den nya katalogen presenterar vi både uppdaterade varianter av populära husmodeller samt introducerar två helt nya hus i ett formspråk som är vår tolkning av den traditionella ladan i ett modernt och minimalistiskt utförande.

Hoppas ni gillar våra nyheter lika mycket som vi gör!

VIll du veta mer om våra nya husmodeller?