Briljanten

Briljanten är ett 1-planshus med en distinkt modern karaktär. Exteriören präglas av ett dynamiskt linjespel där huskroppens båda flyglar balanseras av mittskeppets rena fasadytor. Det indragna entrépartiet bildar en naturlig takad entré utan att inkräkta på det rena formspråket.

Invändig yta: 165.6m²
Plan 1: 165.6m²
Antal rum: 7
Varav sovrum: 4
Takvinkel: 27°
Pris: 1 796 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Produktblad

I produktbladet kan du läsa allt om den här husmodellen och se inspirerande bilder på hur andra kunder har byggt. Produktbladet är väl anpassat för utskrift.

Arkitekten har ordet

Lika dynamisk som Briljanten är på utsidan är upplevelsen av dess insida. Matplatsens ryggåstak som övergår i vardagsrummets snedtak är tydliga resultat av att exteriörens karaktär avspeglar sig även invändigt. Planlösningen domineras av rymliga sällskapsytor som på ett naturligt sätt länkar ihop hela huskroppen. Från allrummet i den privata delen av huset ligger entré, matplats med kök och vardagsrum i fil med obruten siktlinje. Varje rum har sin egen tydliga karaktär som tar vid där föregående rum slutar. Utöver den öppna planlösningen med stora fönsterytor och effektfulla taklutningarna erbjuder Briljanten en avskild flygel för barn och ungdomar att vistas ostört i, en praktiskt placerad tvättstuga med groventréfunktion och en masterbedroom-avdelning med väl tilltagna ytor. Trädgården nås från både vardagsrum och masterbedroom via vackra parfönsterdörrar. ”

Energiberäkning
Malmö
Frånluftsvärmepump 35,6 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 26,3 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 35,1 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 79,1 kWh/m2 ,år
Stockholm
Frånluftsvärmepump 44,4 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 29,9 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 40,7 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 90,0 kWh/m2 ,år
Umeå
Frånluftsvärmepump 68,1 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 39,6 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 59,2 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 116,7 kWh/m2 ,år
3D Visning
3d icon

Några av våra kunders versioner av Briljanten

Kontakta oss idag