Talgoxen

Talgoxen är ett 1-planshus där huskroppens naturliga vinkel bildar ett skyddat hörn, perfekt lämpat för en uteplats. De stilrena fasaderna präglas av dynamiken som uppstår mellan vinklarnas uppdelning av liggande och stående panelsättning. Den takade entrén och ytterdörrens sidoljus skapar dessutom en välkomnande entréfasad.

Invändig yta: 144.9m²
Antal rum: 6
Varav sovrum: 4
Takvinkel: 33°
Pris: 1 947 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Produktblad

I produktbladet kan du läsa allt om den här husmodellen och se inspirerande bilder på hur andra kunder har byggt. Produktbladet är väl anpassat för utskrift.

Arkitekten har ordet

Invändigt är planlösningen tydligt uppdelad mellan de öppna sällskapsytorna, den privata masterbedroom-avdelningen och en avskild barn- & ungdomsdel. Den öppna planlösningen som samlar kök och vardagsrum domineras av en känsla av ljus och rymd via det stora fönsterpartiet och ryggåstaket som ger en extra takhöjd, vilket förstärks genom de staplade fönstren på vardagsrummets gavelfasad. Bardelen av köksinredningen bildar en naturlig samlingsplats samtidigt som den tydligt avgränsar rumsfunktionerna i den öppna planlösningen. Tvättstugan är funktionellt placerad intill köket med en praktisk groventréfunktion. I barn- och ungdomsavdelningen ryms ett allrum för lek & spel, två sovrum med varsin praktisk klädkammare samt ett badrum. Det större sovrummet har utöver en egen klädkammare även ett eget badrum vilka tillsammans bildar en privat masterbedroom-avdelning i huset. ”

Energiberäkning
Malmö
Frånluftsvärmepump 33,7 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 26,5 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 34,5 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 78,0 kWh/m2 ,år
Stockholm
Frånluftsvärmepump 41,3 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 30,0 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 39,8 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 88,5 kWh/m2 ,år
Umeå
Frånluftsvärmepump 62,9 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 40,1 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 52,4 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 114,5 kWh/m2 ,år
3D Visning
3d icon

Några av våra kunders versioner av Talgoxen

Kontakta oss idag