Spoven

Spoven är ett hus med herrgårdskänsla som väcker associationer till förra sekelskiftets arkitektur. Tidstypiska detaljer som panelsättning, spröjs, halvmånefönster och nockdekorationer förstärker känslan. Bottenvåningens takhöjd är hela 2,6 meter och de högt glasade fönstren ger ett generöst ljusinsläpp och huset en härlig rymd.

Invändig yta: 195.6m²
Plan 1: 104.3m²
Plan 2: 91.3m²
Antal rum: 6
Varav sovrum: 4
Takvinkel: 37°
Pris: 2 719 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Produktblad

I produktbladet kan du läsa allt om den här husmodellen och se inspirerande bilder på hur andra kunder har byggt. Produktbladet är väl anpassat för utskrift.

Arkitekten har ordet

Direkt innanför den välkomnande pardörren möts man av den ståtliga entrén som i sin fulla bredd är öppen i två hela plan och den vackra trappan som leder till husets ovanvåning. I anslutning till entrén finns kök och matrum som spänner genom husets fulla djup. I fil med matrummet ligger det väl tilltagna vardagsrummet som med sina generösa fönsterytor öppnar rummet mot trädgården. Den vackra parfönsterdörren leder till baksidans takade uteplats. Från entrén når man även wc/d och den praktiska tvättstugan som erbjuder en separat groventréfunktion. Övre plan nås via trappan som leder till den effektfulla invändiga balkongen. Här finns fyra stora sovrum varav tre av dem har charmiga takkupor och det större sovrummet en härlig balkong mot trädgårdssidan. Våningsplanet erbjuder även två rejäla klädkammare lämpade för säsongsförvaring. Badrummet är ljust och rymligt och erbjuder allt man kan önska av ett modernt badrum ”

Energiberäkning
Malmö
Frånluftsvärmepump 30,5 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 26,6 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 31,8 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 65,0 kWh/m2 ,år
Stockholm
Frånluftsvärmepump 35,7 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 30,0 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 36,9 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 73,9 kWh/m2 ,år
Umeå
Frånluftsvärmepump 52,1 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 40,5 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 53,6 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 95,9 kWh/m2 ,år
3D Visning
3d icon

Några av våra kunders versioner av Spoven

Kontakta oss idag