Nordlys

Ett stilsäkert hus med modern arkitektur och lyxigt generösa ytor. Från husets distinkta indragna entréparti har du fritt perspektiv genom kök och matplats vidare ut till vardagsrummets panoramafönster. Nordlys går även att få med en fullt utrustad separat lägenhet i bottenplan.

Invändig yta: 282.3m²
Plan 1: 141.4m²
Plan 2: 140.9m²
Antal rum: 9
Varav sovrum: 5
Takvinkel:
Pris: 2 706 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Arkitekten har ordet

Husmodellen med sin minimalistiska utformning är särskilt framtagen för att passa avlånga tomter, gärna med en fin utsikt som du vill ta vara på. Panoramafönstren, balkongen, de svävande hörnen – allt bidrar till att väva samman insidan med naturen utanför. Den rymliga entrén, kök och matplats, är i stort sett en enda stor öppen yta. Men för att varje rums funktion ska få ta sin plats, har vi arbetat med vinklar för att skapa naturliga avgränsningar. Det gör att huset känns luftigt och dynamiskt på en och samma gång. Vill du hyra ut en del av huset? Du kan även bygga den här modellen med en fullt utrustad lägenhet i bottenplan.”

Energiberäkning
Malmö
Bergvärmepump 25,1 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 68,5 kWh/m2 ,år
Stockholm
Bergvärmepump 29,2 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 79,8 kWh/m2 ,år
Umeå
Bergvärmepump 37,2 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 98,0 kWh/m2 ,år
Husets energiprestanda mäts i enheten kWh/m², år och kallas Primärenergital. Primärenergitalet baseras på husets placeringsort samt vilken mängd och typ av energi som levereras till huset. Den levererade energin som omfattas av Boverkets byggregler är den energi som avses för uppvärmning, eventuell komfortkyla, tappvarmvatten och fastighetsenergi.

Läs mer om BBR:s definition av Primärenergital
3D Visning
3d icon

Kontakta oss idag