Måsen

Måsens vackra exteriör talar för sig själv. Väl innanför ytterdörren känns huset luftigt, mycket tack vare att du får genomsyn rätt ut till trädgården. Ryggåstaket ger vardagsrummet en härlig rymd och känslan av volym förstärks ytterligare av det högt sittande runda fönstret i gavelspetsen.

Invändig yta: 168.9m²
Plan 1: 107.3m²
Plan 2: 61.6m²
Antal rum: 7
Varav sovrum: 4
Takvinkel: 45°
Pris: 2 526 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Produktblad

I produktbladet kan du läsa allt om den här husmodellen och se inspirerande bilder på hur andra kunder har byggt. Produktbladet är väl anpassat för utskrift.

Arkitekten har ordet

Vardagsrummet får en härlig rymd med sitt ryggåstak och känslan av volym förstärks ytterligare av det högt sittande runda fönstret uppe i gavelspetsen. en kamin kan med fördel placeras på motsatt sida gaveln i vardagsrummet, med ryggen mot trappan. då får man ännu bättre nytta av värmen från kaminen, även på övervåningen. Trappan är praktiskt placerad mitt i huset och där kan den bli en vacker möbel, synlig från hela sällskapsdelen och entrén. På övervåningen ligger allrummet som har full takhöjd ut i kupan samt två bra barnrum och ett föräldrasovrum med ett öppet dressingroom. På övervåningen hittar vi också ett rymligt badrum, som får ett fint ljusinsläpp genom sitt takfönster. I badrummet finns plats för både badkar och dusch om man så vill. ”

Energiberäkning
Malmö
Frånluftsvärmepump 31,3 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 27,8 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 33,1 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 68,8 kWh/m2 ,år
Stockholm
Frånluftsvärmepump 36,3 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 31,8 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 38,2 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 78,1 kWh/m2 ,år
Umeå
Frånluftsvärmepump 52,4 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 42,3 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 53,8 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 101,1 kWh/m2 ,år
3D Visning
3d icon

Några av våra kunders versioner av Måsen

Kontakta oss idag