Berguven

Berguven är ett praktfullt sluttningshus i två plan, en prydnad för varje tomt med de rätta förutsättningarna. Huset erbjuder allt du kan önska av ett modernt boende som ljus, rymd, generösa sällskapsytor, ett stort antal sovrum, en egen relaxavdelning och en härlig takad terrass.

Invändig yta: 244.2m²
Plan 1: 117m²
Plan 2: 127.2m²
Antal rum: 8
Varav sovrum: 4
Takvinkel: 27°
Pris: 2 239 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Arkitekten har ordet

Från det storslagna och tydligt definierade entrépartiet når man husets välkomnade entré med ett effektfullt ryggåstak som löper rakt genom huskroppen och avslutas i allrummets stora fönsterparti. Lägg här märke till de vackra halvmånefönstren placerade ovanför entrédörren samt vardagsrummets fönsterparti som förstärker ljusspelet i ryggåstaket. I sluttningsplanet finns det stora vardagsrummet med de härligt glasade burspråket med två altandörrar till trädgården. Avskilt från vardagsrummet finns ett separat wc och en rymlig relaxavdelning med möjlighet att anordna en härlig bastu för total avkoppling”

Energiberäkning
Malmö
Bergvärmepump 25,7 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 31,7 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 62,9 kWh/m2 ,år
Stockholm
Bergvärmepump 29,4 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 37,5 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 71,7 kWh/m2 ,år
Umeå
Bergvärmepump 39,7 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 51,1 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 93,3 kWh/m2 ,år
Husets energiprestanda mäts i enheten kWh/m², år och kallas Primärenergital. Primärenergitalet baseras på husets placeringsort samt vilken mängd och typ av energi som levereras till huset. Den levererade energin som omfattas av Boverkets byggregler är den energi som avses för uppvärmning, eventuell komfortkyla, tappvarmvatten och fastighetsenergi.

Läs mer om BBR:s definition av Primärenergital
3D Visning
3d icon

Några av våra kunders versioner av Berguven

Kontakta oss idag