Lediga tomter i Västerås

För er som drömmer om livet på landet, men ändå vill bo nära Västerås och samtidigt ha några grannar, kan det här vara läget ni väntat på. Ert drömhus skapar ni tillsammans med Fiskarhedenvillan efter egna önskemål.

Kontaktpersoner

Emil Morell

  • 021-12 00 80
  • emil.morell@fiskarhedenvillan.se

Patrik Andersson

  • 021-44 40 964
  • Patrik.h.andersson@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Westhem fastighetsförmedling. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare.

Bygg drömhuset på landet nära Västerås

Fastighetsförmedling: Westhem, Gunilla Hedman, Telefon nr: 0735-123 155

I vackra Slagårda, som vunnit Västmanlandspriset i Världsnaturfondens sommarkampanj ”Svenska Pärlor”, finns nu möjlighet att förvärva en av tre tomter. Tomterna är grovplanerade. VA ingår och blir en gemensam anläggning. El och fiber kommer vara på plats vid tomtgräns inför inflyttningen.
Här finns plats för både garage och pool, om ni önskar, liksom för växthus, odlingar och egna höns. Tomtstorlekar 3439-3559 kvm

Hit åker ni raka vägen på 66:an från Västerås/Erikslund, och tar av in på landsvägen den sista korta sträckan. Ni kan även åka via Skultunavägen, på slingrande vägar genom slående vackra omgivningar. Närmsta skola är i Skultuna, där åk F-9 finns, och till Erikslund tar det ca 9 minuter med bil.

Vatten och avlopp ingår (gem anläggning för tomterna). El och fiber kommer att finnas vid tomtgräns för anslutning. Vid nybyggnation betalar ni ingen kommunal fastighetsavgift de första 15 åren.

Som köpare ingår ni ett avtal att med Fiskarhedenvillan, och för att ta del av det breda utbudet av husmodeller, se exempelbilder och besök https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare, Gunilla Hedman, för frågor och för att anmäla ert intresse.

Tips på hus att bygga - Atmosfär

I Atmosfär har vi byggt in all vår kunskap om hållbarhet. Därtill all vår erfarenhet av hur vardagen faktiskt fungerar. Flexibla ytor med mycket funktion, smarta förvaringsytor, stort ljusinsläpp och härlig rymd. Välritade hus för det pågående livet.

När du bygger Atmosfär behöver du inte göra så många olika val. Som en bonus kan du flytta in snabbare och betala mindre. Det är välplanerat, praktiskt och modernt. Att husen dessutom har lägre energiförbrukning och lägre koldioxidbelastning än standardhuset gör inte saken sämre. Dina barn och barnbarn ska kunna känna samma stolthet som du över ditt hem.