Lediga tomter i Västerås

För er som drömmer om livet på landet, men ändå vill bo nära Västerås och samtidigt ha några grannar, kan det här vara läget ni väntat på. Ert drömhus skapar ni tillsammans med Fiskarhedenvillan efter egna önskemål.

Kontaktpersoner

Emil Morell

  • 021-12 00 80
  • emil.morell@fiskarhedenvillan.se

Patrik Andersson

  • 021-44 40 964
  • Patrik.h.andersson@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Mäklarhusets fastighetsförmedling. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare.

Bygg drömhuset på landet nära Västerås

Fastighetsförmedling: Mäklarhuset, Eva Tell Rylander, Telefon nr: 0727-18 22 22

Grovplanerad tomt i vackra Slagårda på 3 439 kvm där du tillsammans med Fiskarhedenvillan har möjlighet att skapa ditt drömhus. Tomten är belägen på ett vackert lantligt läge med närhet till Västerås. Tillfartsväg och avlopp (minireningsverk) är samfällt i gemensamhetsanläggning med totalt 3 fastigheter. Egen vattenbrunn finns 72 meter djup.. El och fiberanslutning 1 Gbit/s är beställt. Vid nybyggnation betalar man inte fastighetsavgift de första 15 åren.

Hit åker ni raka vägen på 66:an från Västerås/Erikslund, och tar av in på landsvägen den sista korta sträckan. Ni kan även åka via Skultunavägen, på slingrande vägar genom slående vackra omgivningar. Närmsta skola är i Skultuna, där åk F-9 finns, och till Erikslund tar det ca 9 minuter med bil.

Som köpare ingår ni ett avtal att med Fiskarhedenvillan, och för att ta del av det breda utbudet av husmodeller, se exempelbilder och besök https://fiskarhedenvillan.se/valj-ditt-hus/husmodeller/. Välkomna att kontakta ansvarig fastighetsmäklare för frågor och för att anmäla ert intresse.

Tips på hus att bygga - Atmosfär

I Atmosfär har vi byggt in all vår kunskap om hållbarhet. Därtill all vår erfarenhet av hur vardagen faktiskt fungerar. Flexibla ytor med mycket funktion, smarta förvaringsytor, stort ljusinsläpp och härlig rymd. Välritade hus för det pågående livet.

När du bygger Atmosfär behöver du inte göra så många olika val. Som en bonus kan du flytta in snabbare och betala mindre. Det är välplanerat, praktiskt och modernt. Att husen dessutom har lägre energiförbrukning och lägre koldioxidbelastning än standardhuset gör inte saken sämre. Dina barn och barnbarn ska kunna känna samma stolthet som du över ditt hem.