Lediga tomter i Södra Gunsta, Uppsala

Tomtstorlekar på cirka 1000 kvm.

Kontaktpersoner

Åsa Wiström Gantemar

  • 018-751 30 11
  • asa.wistrom@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Widerlöv fastighetsförmedling. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare.

Förverkliga husdrömmen tillsammans med Fiskarhedenvillan - idylliskt naturnära i södra Gunsta!

Nu finns chansen att köpa tomt för att bygga drömvillan tillsammans med Fiskarhedenvillan i Uppsala. Det finns nu ett fåtal tomter kvar i ett helt nytt kvarter i familjevänliga Södra Gunsta. Tomtstorlekar om ca 1000 kvm, varav samtliga ligger med områdets bästa läge – med tomt i ett fritt, sydligt eller västligt läge, omgiven av äng/åker och skog. Intill tomterna i väster har kommunen byggt en stor vacker naturpark med dammar, lekpark och fina promenadstråk som ger möjlighet till avkoppling för liten som stor. På gångavstånd från tomterna finns en helt nybyggd förskola.

Gunsta har länge varit ett populärt samhälle att bo i. Strax utanför stan med nära till både skog och natur samt enkel kommunikation in till Uppsala. Med bil når du E4:an på bara några minuter och åt motsatt håll ligger Fjällnora som är ett populärt utflyktsmål, med badstrand och äventyrsbana på sommaren och skridskoåkning på sjön på vintern. I Gunsta finns förutom trevlig restaurang, en populär trädgårdshandel och även hållplats för Lennakatten som tuffar förbi på sommarhalvåret.

Tips på hus att bygga - Atmosfär

I Atmosfär har vi byggt in all vår kunskap om hållbarhet. Därtill all vår erfarenhet av hur vardagen faktiskt fungerar. Flexibla ytor med mycket funktion, smarta förvaringsytor, stort ljusinsläpp och härlig rymd. Välritade hus för det pågående livet.

När du bygger Atmosfär behöver du inte göra så många olika val. Som en bonus kan du flytta in snabbare och betala mindre. Det är välplanerat, praktiskt och modernt. Att husen dessutom har lägre energiförbrukning och lägre koldioxidbelastning än standardhuset gör inte saken sämre. Dina barn och barnbarn ska kunna känna samma stolthet som du över ditt hem.