Ledig tomt - Åhusvången, Åhus

Ta det första steget mot ditt drömhem och kontakta oss nu för att börja resan mot en livsstil fylld med komfort och skönhet!

Kontaktpersoner

Peter Wrem Carlsen

  • 044-21 70 85
  • peter.carlsen@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Mårtensson Mäklare. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare.

Bygg ditt drömhus i Åhus!

Nu finns ett unikt tillfället att köpa en av de bästa tomterna på Åhusvången i Åhus. Fastigheterna vid sidan om denna tomten är bebyggda, så man köper inget som ligger mitt i en byggarbetsplats. Läget på tomten är idealiskt räknat med solläge, utsikt och närhet till Kristianstads golfklubb. Byggrätten är väldigt generös, man får bygga på 45% av tomtytan. Det kan bli ett enplans hus på upp till 240 kvm! Hela husets baksida kommer att ligga med skönt insynsskyddat sydvästläge och utsikt över Sånnarna. Området är uppfört i gathus-stil med små knixiga gårdsgator som ger en ombonad och mysig by-karaktär.

Läs mer hos mäklaren, Mårtensson Mäklare
Tomtannons

Förslag på hus att bygga

Förslaget är en Solstorm som eller om man behöver något större hus kan man även titta på en Gnistra eller Skimra. Vi kan också skräddarsy ett hus helt efter tomten och era behov.

Kontakta Peter Wrem Carlsen för att prata hus till denna tomt.