Lediga tomter - Vellinge

Ta det första steget mot ditt drömhem och kontakta oss nu för att börja resan mot en livsstil fylld med komfort och skönhet!

Kontaktpersoner

Håkan Persson

  • 040-64 84 002
  • hakan.persson@fiskarhedenvillan.se

Johan Salander

  • 040-64 84 003
  • johan.salander@fiskarhedenvillan.se

Daniel Wigren Triwas Fastighetsförmedling

  • 0704-524149
  • daniel@triwas.se

Jessica Gransten Triwas Fastighetsförmedling

  • 0704-524144
  • jessica@triwas.se

Tomten säljs och förmedlas genom Triwas Fastighetsförmedling. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare.

Bygg ditt drömhus i Vellinge!

På fina och mycket omtyckta området Äppellunden i Vellinge planerar Fiskarhedenvillan att uppföra ytterligare 4st gedigna Stenhus, adress Säfstaholmsgatan.

Vellinge är den perfekta orten att bo på, känd för sina bra skolor, bra kommunikationer i en mysig by där all service, handel och en trivsam bykärna finns runt hörnet!

Husen har smart och genomtänkt planlösning med möjlig uteplats i två väderstreck. Två olika alternativ på planlösning till ovanvåningen finns att välja, beroende på hur många sovrum familjen behöver. Husen kommer att byggas som rejäla massiva stenhus med putsad fasad och med en boyta på hela 150kvm i två plan. Genomgående med en hög kvalitet och en bra standard på allt ingående material och all inredning. Egen biluppställningsplats för flera bilar, stilfullt välkomnande pergolatak samt praktiskt isolerat förråd ingår!

Fiskarhedenvillan har redan byggt 56 st hus inom området i de första två etapperna. Nu har vi öppnat tredje och sista etappen med endast 4 tomter! Dessa 4 tomter är några av de absolut bästa i området med bland annat skyddad baksida i sydvästläge. Hustyp på tomterna är den tidigare byggda och väldigt uppskattade husmodellen i 1 3/4-plan som tagits fram av den välrenommerade arkitekten Klas Sjöstrand specifikt för området och för att skapa karaktär.

Hos Fiskarhedenvillan står vi för en genomgående bra standard. Men om man önskar, så kan man som kund till detta projektet vara med och påverka material och produktval.

Pris inkl. tomt och föreslagen hustyp kostar detta projektet baserat på standardutförande: 6.685.000:- ( varav tomten kostar 1.570.000:-)

Visst låter det bra? Kontakta oss redan idag så berättar vi gärna mer!

/Håkan & Johan

Kontakta mäklaren Triwas.se

 

Jessica Gransten: 0704-524144
mail: jessica@triwas.se

Daniel Wigren: 0704-524149
mail: daniel@triwas.se