Lediga tomter - Leksand

Fina tomter belägna i byn Hälla cirka 5 km från centrala Leksand.

Kontaktpersoner

Lena Ström Olsson

  • 0243-55 92 36
  • lena.s-olsson@fiskarhedenvillan.se

Har du frågor om tomten? Kontakta mäklaren på Svensk fastighetsförmedling. Har du frågor om huset? Kontakta Lena Ström Olsson hos oss på Fiskarhedenvillan.

Bygg ditt drömhus i Leksand!

Fina tomter belägna i byn Hälla cirka 5 km från centrala Leksand. Här får du chansen att kombinera den genuina bymiljön med människor i alla åldrar, med närheten till natur, jakt och fiske. Härliga vandrings- och skoterleder blandas med många bär- och svampställen och badplatsen är bara en promenad bort. Avkopplande och rogivande men ändå bara en kort bilfärd eller cykeltur från centrala Leksand och cirka 40 minuter med bil till Falun.

Gång- och cykelavstånd till den populära byskolan i Ullvi (F-6) och busshållplatsen finns alldeles vid Sågmyravägen. Tomterna är avstyckade och äldre förhandsbesked för nybyggnation av bostadshus/fritidshus finns på vardera tomt (gick ut 2022). Kommunalt vatten och avlopp är framdraget till de två tomterna i skogsbrynet och finns vid tomtgräns (3:9 och 3:10) och väg/infart upp till tomterna från Sågmyravägen är under byggnation. Servitut för infart via befintlig väg till tomterna 3:9 och 3:10 finns upprättat.