Lediga tomter i Södra skogen, Mariefred

Bra och rejäla tomtstorlekar från 1.200 kvm i sluttande terräng på berg med fin utsikt över natur och sjö ges.

Kontaktpersoner

Emil Morell

  • 021-12 00 80
  • emil.morell@fiskarhedenvillan.se

Patrik Andersson

  • 021-44 40 964
  • Patrik.h.andersson@fiskarhedenvillan.se

Tomten säljs och förmedlas genom Länsförsäkringar fastighetsförmedling. Om ni har frågor om fastigheten ska ni kontakta mäklaren. Om ni däremot har frågor om att bygga hus så kan ni kontakta Fiskarhedenvillans säljare.

Tomter - Södra skogen, Mariefred

Välkommen till Södra Skogen och detta härliga sjö- och natursköna läge vid Mälaren i attraktiva och populära Mariefred! Tillsammans med Fiskarhedenvilla ges nu chansen att förverkliga bostadsdrömmen om ett kvalitativt boende i rogivande miljö där ni redan från start får vara med och påverka ert framtida boende. Nu saluförs 10 st tomter som samtliga är knutet till Fiskarhedenvillans utbud – personlig kontakt för design och utformning erbjuds. Bra och rejäla tomtstorlekar från 1.200 kvm i sluttande terräng på berg med fin utsikt över natur och sjö ges.

Info gällande detaljplan:
Största byggnadsarea för friliggande hus är 170 kvm. Garage och förråd får därutöver uppföras med högst 50 kvm. Byggnadsvolym större än 110 kvm ska delas upp i två volymer. Huvudbyggnad ska ha sadeltak med 22 eller 34 graders lutning. Byggnader ska ha träfasader i falurött, grått eller dova jordnära kulörer. Högsta nockhöjd på garage och förråd är 4 m.

Tillkommer kostnad för anslutning av kommunalt V/A, el och fiber.

Som boende i området har ni närhet till både Läggesta station med ca 37 minuters resa till Sthlm C samt E20 för pendlaren. Idag finns en förskola i Marielundsviken men där det planeras för en F-9 skola. I Mariefreds mysiga och pittoreska stadskärna kan ni avnjuta en bit mat eller bara strosa runt bland dess utbud av butiker och shopping.

Se till att säkra er tomt redan idag – först till kvarn gäller med fast priser! För dig som köper en tomt erbjuder Länsförsäkringar Bank Södermanland en lokal och dedikerad rådgivare under hela byggprocessen.

Kontakta ansvarig mäklare för mer information och hur ni går tillväga för att säkra ert framtida boende!