Hemlingby - 8 Villor i bra läge!

Södra Hemlingby är ett helt nytt bostadsområde i Gävle där det under de kommande åren kommer byggas totalt cirka 500 bostäder. Här har du nära till allt, både ett aktivt natur- och friluftsliv samtidigt som du enkelt kan cykla de 5 kilometrarna in till Gävle centrum. I området finns skidbacke och motionsspår. Hemlingby är Gävles viktigaste friluftsområde. Här finns spår – delvis med elljus, leder och mountainbikebana. Det finns även en slalombacke och möjligheter för längdskidåkning. Området ligger strategiskt nära E4:ans påfart vilket underlättar eventuellt pendlande. Hemlingby köpcentrum ligger endast ett stenkast bort med stort utbud av affärer.

Fiskarhedenvillan erbjuder nu 8 stycken friliggande villor i radhuskaraktär i mycket bra läge.

De aktuella husen byggs på totalentreprenad av Fiskarhedenvillan efter er beställning på friköpt tomt (innebär full äganderätt).

Hemlingby_folder_etapp2

ANDREAS NORDSTRÖM
FISKARHEDENVILLAN

ARKITEKTENS TANKAR

Ett effektfullt vinkelhus i två plan där vinkeln mellan huskropparna utformats som en inbjudande atriumgård. Atriumgården bildar en avkopplande yta med direktkontakt till husets samvaroytor och spaljéerna fungerar som ett elegant insynsskydd mot gatan. Från atriumgården når man även husets carport med tillhörande varmförråd och teknikrum.

Fakta om huset

TYP: 2-plan
BRUKSAREA: 149m²
ANTAL RUM: 5
VARAV SOVRUM: 3-4

Är du intresserad? Hör av dig till vår säljare Leif Kerro.