Villazero får pris!

2022-02-10

Vid den årliga Gar-bo-dagen då försäkringsbolaget Gar-bo delar ut pris i tre kategorier, fick projektet Villazero ta emot utmärkelsen Årets Branschsamarbete 2021.

– Det är enormt hedrande att få det här priset, det betyder jättemycket för oss. Det känns extra roligt att få uppmärksamhet för just branschsamarbete eftersom det är samarbetet som har möjliggjort det här projektet, säger Gabriella Hagman vd på Mondo Arkitekter.  

Motiveringen till priset löd: Årets branschsamarbete 2021 tilldelas Fiskarhedenvillan AB, Structur Byggteknik och Mondo Arkitekter för projektet Villazero. Projektet har präglats av framtidsanda med innovativa lösningar och hållbara materialval. Med en vision om att påverka och sprida lärandeprocessen i hela byggbranschen bygger aktörerna för en hållbar framtid med framåtanda, kunskapsutbyten och ett gemensamt mål om att bygga Sveriges första koldioxidneutrala småhus.

– Det här projektet har varit otroligt lärorikt och vi ser verkligen fram emot att ta med oss de här lärdomarna ut i vår vanliga produktion, säger Gunnar Jönsson, vd på Fiskarhedenvillan. 

Läs mer om priset här: https://news.cision.com/se/gar-bo/r/arets-initiativ–arets-nollfelsaktor-och-arets-branschsamarbete-2021-ar-utsedda-pa-gar-bo-dagen-2022,c3504153