Talltitan

Med sitt tydliga ursprung i den svenska byggnadstraditionen är det inte svårt att fatta tycke för Talltitan. Här möts du av de traditionellt symmetriska fasaderna och den inbjudande brokvisten som ger huset en behaglig harmonisk känsla.

Invändig yta: 144.4m²
Plan 1: 72.2m²
Plan 2: 72.2m²
Antal rum: 5
Varav sovrum: 3
Takvinkel: 34°
Pris: 1 436 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Arkitekten har ordet

Tradition och erfarenhet är begrepp vi tagit tillvara på när vi utformat Talltitan. Huset innehåller funktioner och lösningar som vi av erfarenhet vet alltid kommer efterfrågas. Här finns det stora praktiska bondköket, tvättstuga med groventré och separat teknikrum, en centralt placerad trappa som på ett fint sätt binder samman våningsplanen och såklart den rymliga entrén med goda förvaringsmöjligheter. Kök och vardagsrum med fönster åt tre väderstreck ger ett bra dagsljusflöde under dygnets ljusa timmar. Sovrummen är samlade kring ovanvåningens allrum och har alla tillgång till en egen klädkammare. ”

Energiberäkning
Malmö
Frånluftsvärmepump 27,9 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 25,9 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 31,2 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 38,3 kWh/m2 ,år
Stockholm
Frånluftsvärmepump 32,2 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 29,5 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 36,6 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 49,8 kWh/m2 ,år
Umeå
Frånluftsvärmepump 42,1 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 36,5 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 47,5 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 69,4 kWh/m2 ,år
Husets energiprestanda mäts i enheten kWh/m², år och kallas Primärenergital. Primärenergitalet baseras på husets placeringsort samt vilken mängd och typ av energi som levereras till huset. Den levererade energin som omfattas av Boverkets byggregler är den energi som avses för uppvärmning, eventuell komfortkyla, tappvarmvatten och fastighetsenergi.

Läs mer om BBR:s definition av Primärenergital
3D Visning
3d icon

Kontakta oss idag