Onyxen

Onyxen är ett stilsäkert hus med distinkt modern karaktär anpassat för sluttande tomter. Pulpettaken och den genomtänkta fönstersättningen ger huskroppen ett dynamiskt formspråk som förstärks av den väl tilltagna och delvis takade altanen.

Invändig yta: 192.9m²
Plan 1: 95.8m²
Plan 2: 97.1m²
Antal rum: 7
Varav sovrum: 4
Takvinkel: 14°
Pris: 1 802 000 SEK
Skapa en husbudget Beställ katalog
Planlösning Produktblad

I produktbladet kan du läsa allt om den här husmodellen och se inspirerande bilder på hur andra kunder har byggt. Produktbladet är väl anpassat för utskrift.

Arkitekten har ordet

Från den ljusa och rymliga entrén erbjuds ett fritt siktfält genom vardagsrummet och de stora fönsterpartierna som vetter ut mot balkongen och omgivningarna. Entréplanets generösa sällskapsytor ytor i samspel med de stora fönsterytorna och vardagsrummets lutande innertak ger en känsla av ljus, rymd och karaktär. Den centralt placerade trappan binder på ett naturligt sätt samman våningsplanen samtidigt som den bidrar till ett naturligt rörelsemönster i huset. Onyxens fyra sovrum erbjuder alla rejält med förvaringsmöjligheter vara två av dem via egna klädkammare. Allrummet på bottenplan lämpar sig bra för tv-tittande och lek. Till tvättstugan hör en praktisk klädkammare lämpad för exempelvis säsongs- eller linneförvaring. Groventrén ger åtkoms till trädgården på husets baksida och erbjuder bra avhängningsmöjligheter. ”

Energiberäkning
Malmö
Frånluftsvärmepump 31,4 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 27,1 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 32,3 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 67,1 kWh/m2 ,år
Stockholm
Frånluftsvärmepump 36,8 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 30,7 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 37,5 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 76,3 kWh/m2 ,år
Umeå
Frånluftsvärmepump 53,9 kWh/m2 ,år
Bergvärmepump 41,5 kWh/m2 ,år
Luft-/vattenpump 50,5 kWh/m2 ,år
Fjärrvärme 98,9 kWh/m2 ,år
Husets energiprestanda mäts i enheten kWh/m², år och kallas Primärenergital. Primärenergitalet baseras på husets placeringsort samt vilken mängd och typ av energi som levereras till huset. Den levererade energin som omfattas av Boverkets byggregler är den energi som avses för uppvärmning, eventuell komfortkyla, tappvarmvatten och fastighetsenergi.

Läs mer om BBR:s definition av Primärenergital
3D Visning
3d icon

Kontakta oss idag