Två eleganta nyheter i Fiskarhedenvillans nya huskatalog

för 2 månader sedan

Onsdag den 1a maj släpptes Fiskarhedenvillans nya huskatalog innehållandes två eleganta nyheter med minimalistiskt formspråk.

Froströk

TYP: 1-PLAN
INVÄNDIG YTA: 110,5 m2
ANTAL RUM: 4
VARAV SOVRUM: 3
TAKVINKEL: 3°

Froströk är ett yteffektivt enplanshus i ett stilrent minimalistiskt formspråk. Eleganta fönsterpartier ramas in av förlängda gavlar och utkragande tak som erbjuder väderskyddade passager mellan ute och inne. Kontrasten mellan huskroppens öppna och slutna partier väcker nyfikenhet för vad insidan har att erbjuda.

Hägring

TYP: 1-PLAN
INVÄNDIG YTA: 145,6 m2
ANTAL RUM: 4
VARAV SOVRUM: 3
TAKVINKEL: 3°

Hägring är ett elegant enplanshus med generösa fönsterpartier och utkragande tak som upplöser gränsen mellan ute och inne. Husets funktioner har organiserats längs en central axel som bildar en vacker siktlinje genom huskroppen. Från kök och vardagsrum når man den takade uteplatsen som på ett omsorgsfullt sätt integrerats i husets formspråk.

Utöver dessa nyheter har flera av kataloghusen fått uppdaterade planlösningar. Allt detta och massor av ny inspiration finns i vår huskatalog som finns att läsa online eller beställa hem på vår webbplats fiskarhedenvillan.se

Det finns inga nyheter som matchar valt filter…