Fiskarhedenvillan inleder samarbete med Marbodal

för 3 månader sedan

I samband med lanseringen av den nya huskollektionen Familjär – Husen för en enklare vardag, presenterar Fiskarhedenvillan sin nya köksleverantör Marbodal. För de kunder som väljer hus från Familjär ingår nu kök och badrum från Marbodal.

– Vi är glada över vårt nya samarbete med Marbodal, där vi tillsammans med vår nya partner kan utveckla vidare vårt interiöra erbjudande. Vi kommer att erbjuda våra kunder kök och badrum av rätt kvalitet från ett välkänt varumärke och leverantör, som värnar hållbarhet och Svanenmärker sina kök, säger Joakim Kuusiniemi Supply Chain Manager på Fiskarhedenvillan.

I huskollektionen Familjär ingår ett standardkök och standard badrumsinredning från Marbodal, men kunden har möjlighet att göra tillval. 

– Vi på Marbodal är glada över detta samarbete vi nu startar tillsammans med Fiskarhedenvillan och ser fram emot att bidra med vår expertis och erfarenhet när det gäller produktion och försäljning av kök. Marbodal har funnits på den svenska marknaden sedan 1924 och firar i år 100 år, säger Peter Lindell, försäljningschef på Marbodal.

Det finns inga nyheter som matchar valt filter…