Fiskarhedenvillan får ny vd

för 2 månader sedan

Den 1 maj tillträder Ingemar Falk som ny vd för Fiskarhedenvillan. Ingemar har det senaste 1½ året varit Affärsområdeschef styckehus på företaget. Dessförinnan jobbade Ingemar som enhetschef på ABB (numera Hitachi Energy) i Ludvika och har lång erfarenhet från ledande befattningar.

– Det känns naturligtvis väldigt roligt. Jag kommer att fortsätta arbetet med att bygga ett kundorienterat företag med medarbetare som trivs och som har ett konkurrenskraftigt erbjudande, för att stärka vår ställning som en ledande hustillverkare i Sverige och Norge, säger Ingemar.

Ingemar efterträder Gunnar Jönsson som efter 17 år som vd på Fiskarhedenvillan går i pension.

– Småhusbranschen är mycket cyklisk och det har i perioder varit tufft. Därför är det extra kul att lämna över stafettpinnen till Ingemar nu när vi känner av att småhusbyggandet börjar ta fart igen, säger Gunnar.

– Det har varit spännande och lärorika år och drivkraften har varit alla fantastiska medarbetare, yrkesskickliga entreprenörer och engagerade agenter. Jag är glad att jag kan fortsätta jobba för Fiskarhedenvillan genom mitt nya uppdrag som ordförande i bolagets styrelse, avslutar Gunnar.

Det finns inga nyheter som matchar valt filter…