Inspireras av alla våra nyheter!

Nya katalogen har kommit med en massa spännande nyheter. Du kan beställa katalogen helt gratis, eller läsa den online – redan idag!

Alla husmodeller kan ändras och anpassas för att uppfylla just dina behov. Se dem som inspiration, ett startskott, och fråga sen dig själv – hur vill jag att mitt hus ska se ut?

Ljungeld

121.3m²

I Ljungeld förenas skandinavisk byggnadstradition och trendig minimalism i en huskropp som andas såväl funktion som tidlös elegans. Den branta taklutningen och ytterväggar klädda med stående träpanel är karaktäristiskt för hustypen.

Solstorm

128.8m²

I Solstorm hittar många barnfamiljer sin husdröm! Praktiska detaljer som en takad entré, kök med gott om arbetsyta och en separat barndel med eget allrum förenas i ett tidlöst formspråk som gör sig lika bra på landet som i villakvarteret.

Aura

145.5m²

Aura är ett elegant hus med stor karaktär som sticker ut i mängden. Huskroppen består av tre rektangulära volymer som förskjutits för att skapa ett effektfullt yttre och ett funktionellt inre. Den mittersta volymen som rymmer husets storslagna sällskapsytor har förutom uppglasade gavlar och takfönster som ger ett behagligt dagsljus en takhöjd på hela 3,4 meter. Huskroppens väggar och tak har förlängts för att skapa skyddade utemiljöer i flera väderstreck.

Skymning

152.8m²

Skymning är ett tvåplanshus med klassiska proportioner i ett stilfullt minimalistiskt utförande som ger huset en tidlös karaktär. Det inbjudande entrépartiet välkomnar dig hem samtidigt som det erbjuder ett praktiskt väderskydd.

Eldfall

153.4m²

Eldfall är ett tvåplanshus som tack vare sin smala huskropp är möjligt att placera på såväl smala som svårtillgängliga tomter. Fasaderna är omsorgsfullt utformade med en fönstersättning som är noggrant avvägd för att optimera siktlinjer samtidigt som det ger huset en elegant karaktär.

Luna

161.3m²

Luna är ett kubistiskt sluttningshus som utstrålar en diskret elegans. Huskroppens kvadratiska form gör att modellen lämpar sig även för mindre tomter eller där man inte vill att huset ska bli ett allt för dominant inslag i naturen.

Mirage

169.7m²

Mirage är ett stilrent 1.5-planshus där traditionella proportioner möter ett trendig minimalistiskt formspråk. Detaljer som indraget entréparti, takfönster och en distinkt fönstersättning ger huset en modern karaktär.

Månsken

171.4m²

Månsken är ett minimalistiskt sluttningshus med lantlig karaktär. Fasadernas rena linjer och entrépartiets intressanta vinklar som samspelar med den branta taklutningen och den sluttande terrängen väcker intresse.

Uppdaterade husmodeller!

Briljanten

Briljanten är ett enplanshus med en distinkt modern karaktär. Exteriören präglas av ett dynamiskt linjespel där huskroppens båda flyglar balanseras av mittskeppets rena linjer. Det indragna entrépartiet bildar en naturlig takad entré utan att inkräkta på det rena formspråket.

Koltrasten

Koltrasten är ett vinkelhus i två plan med sekelskifteskaraktär som förstärks av detaljer som spröjsade fönster, parfönsterdörrar och nockdekorationer. Entrépartiet ligger skyddat i vinkeln mellan huskropparna. Den kompakta utformningen gör att huset lämpar sig även för något mindre tomter.

Atrium

Atrium är huset som på allvar suddar ut gränsen mellan ute och inne. Direkt när du tar steget in genom entrédörren möts du av en spektakulär vy med en obruten siktlinje som sträcker sig rakt genom den unika atriumgården, vidare genom vardagsrummet till husets trädgårdssida.

Domherren

Domherren är ett enplanshus med herrgårdskaraktär som förstärks av det ståtligt takade entrépartiet, den vackra panelsättningen och de symmetriska fasaderna. Mittskeppets ryggåstak skapar en rymlig atmosfär och huskroppens symmetriska utformning gör det möjligt att spegla de olika delarna oberoende av varandra efter exempelvis väderstreck, utsikt och gata.

Falken

Falken är en rymlig tvåplansvilla i New England stil med karaktäristiska detaljer som tätspröjsade fönster, liggande träpanel och ett ståtligt entréparti. Invändigt möts du av en ljus och luftig planlösning med generös takhöjd. Samtliga vistelserum har fönster i flera väderstreck vilket ger ett väldigt behagligt dagsljus.