Två spännande nyheter i årets huskatalog!

Äntligen är nya huskatalogen här. Du kan beställa katalogen helt gratis, eller läsa den online – redan idag!

Så här säger Andreas Nordström, ansvarig arkitekt om de nya husmodellerna:

I år presenterar vi inte mindre än två helt nya husmodeller i den omåttligt populära ladhusstilen. Mitt främsta mål med huskollektionen är att vem som än bläddrar i vår katalog eller spanar in oss på webben ska kunna hitta något som känns rätt, oberoende av vem man är, vad man har för förutsättningar, personliga preferenser eller behov.

Alla våra unika husmodeller kan ändras och anpassas för att uppfylla just dina behov. Se dem som inspiration, ett startskott, och fråga sen dig själv – hur vill jag att mitt hus ska se ut?

Elmseld

194.8m²

Elmseld har utformats för att skapa förutsättningar för ett liv i nära kontakt med den omgivande naturen. Generösa fönsterpartier suddar ut gränsen mellan ute och inne och den kringbyggda gården erbjuder en intim utemiljö i direkt anslutning till stora delar av huset. Den takade altanen i vardagsrummets förlängning inbjuder till härliga middagar i solnedgången.

Lyn

160.1m²

Lyn är ett stilrent 1,5-planshus med eleganta fasader och en väldisponerad planlösning som organiserats kring husets centralt placerade trappa vilket bidrar till praktiska flöden och en fin kontakt mellan våningsplanen. Helglasade pardörrar och en genomarbetad fönstersättning skapar en enastående kontakt med trädgården och skänker ett vackert dagsljus till bostadens interiör.