Inspireras av alla våra nyheter!

Nya katalogen har kommit med en massa spännande nyheter. Du kan beställa katalogen helt gratis, eller läsa den online – redan idag!

Alla husmodeller kan ändras och anpassas för att uppfylla just dina behov. Se dem som inspiration, ett startskott, och fråga sen dig själv – hur vill jag att mitt hus ska se ut?

Lysglimt

130m²

Lysglimt är ett hus för den designintresserade. Det asymmetriska sadeltaket och den sektionerade huskroppen ger huset sin intresseväckande form. Takets utformning lämpar sig väl för solceller och taklutningen kan enkelt anpassas för att skapa optimala förutsättningar för just din tomt. Det praktiskt takade entrépartiet har formgetts för att matcha resten av huset.

Halo

245.1m²

Halo är ett stilsäkert 2-planshus i ett minimalistiskt utförande som utstrålar funktion och sober elegans. Diskreta nischer ger ett djup i fasaden och skapar behagliga platser i gränslandet mellan ute och inne. Balansen mellan öppenhet och slutenhet är noggrant avvägd för att ge Halo sitt exklusiva uttryck.

Gnistra

144.9m²

I Gnistra hittar barnfamiljen hem! Här samsas praktiska lösningar för en smidig vardag med arkitektoniska kvalitéer som sätter guldkant på tillvaron. Eller vad sägs om en entré med ett rejält kapprum som rymmer hela familjens ytterkläder i kombination med långa obrutna siktlinjer och ett ryggåstak som skänker rymd och karaktär till interiören?

Eklips

128.6m²

Eklips är parhuset som sticker ut från mängden genom små detaljer som ger huset stor karaktär. Den stående och liggande panelsättningen och det växlande takfallet ger Eklips ett dynamiskt yttre som i kombination med kvadratiska fönster och helglasade fönsterdörrar förstärker husets moderna uttryck.