Inspireras av alla våra nyheter!

Nya katalogen har kommit med en massa spännande nyheter! Här kan du beställa den redan nu beställ katalog.

Alla husmodeller kan ändras och anpassas för att uppfylla just dina behov. Se dem som inspiration, ett startskott, och fråga sen dig själv – hur vill jag att mitt hus ska se ut?

Skimra

Skimra är en lantlig dröm i stilren modern tappning. Den smala huskroppen i vinkel skapar fantastiska möjligheter till en trivsam utemiljö med direktkontakt från stora delar av huset.

Spektrum

Spektrum är ett häpnadsväckande suterränghus där entréplanets olika delar ligger effektfullt förskjutna över en solid sockelvåning vilket skapar en dynamisk upplevelse bestående av dramatiskt utkragande partier och en indragen skyddad terrass.

Sidus

Sidus är en elegant och representativ villa med ett minimalistiskt formspråk som hämtat inspiration ur både nordisk och sydeuropeisk modern villaarkitektur. Entrépartiet och trädgårdfasaden ramas omsorgsfullt in av väggar & tak vilket skapar en mjuk övergång mellan husets interiöra & exteriöra kvalitéer.

Två nya fritidshus

Valsan

Valsan är ett fritidshus i kubistisk minimalism som på ett diskret sätt smälter in i sin omgivning. De invändiga ytorna är som gjorda för avkopplande dagar nära naturen.

Runn

Runn är ett modernt och stilfullt ladhus med en effektfullt inramad gavel med stora fönsterpartier som passar lika bra i fjällen som vid kusten eller placerad i vacker inlandsnatur.

Två husmodeller uppdaterade!

Tranan

Med sina klassiska proportioner och den inbyggda farstukvisten är Tranan drömmen för många familjer. Här förenas gammaldags charm med dagens krav på estetik och funktion. Huset har tydliga rumsavgränsningar men ändå upplevs planlösningen öppen och luftig då flera av rummen ligger i fil. Ett ljusschakt binder effektfullt samman våningsplanen.

Lommen

Lommen är ett stilfullt 1-planshus som med sin H-form skapar fantastiska möjligheter för utomhusmiljön. Fönstersättningen ger huset en spännande karaktär såväl invändigt som utvändigt. Huset har en separat barn- & ungdomsdel med både allrum och eget badrum. Det integrerade garaget nås invändigt via den väldisponerade tvättstugan.